Το πρώτο βράδυ στη… μπουζού για Μιχαλολιάκο και Λαγό

[…]

Το πρώτο τους βράδυ ως τρόφιμοι των φυλακών Κορυδαλλού και συγκεκριμένα της γυναικείας πτέρυγας πέρασαν οι δύο από τους τρεις προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννη Λαγός. Στο ίδιο κελί αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ κρίθηκε επίσης προφυλακτέος μετά την πολύωρη απολογία του.

Το κελί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναδιαμορφώθηκε, ενώ οι τελευταίοι θα προαυλίζονται μόνοι τους, χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους επώνυμους της γυναικείας πτέρυγας. Ανάμεσα σε αυτούς ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, που παραμένουν προφυλακισμένοι για την υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από μίζες για τα εξοπλιστικά.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων από το γεγονός ότι στη γυναικεία πτέρυγα κρατούνται και άτομα που βαρύνονται με πολυετείς ποινές για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο Βασίλης Τζωρτζάτος, ο Χρ. Ξηρός και άλλοι.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…