Πρωτοφανή ντελίριο για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό (video)

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι εδώ! Xιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές Ευρώπης σε μια πρωτοφανή φιέστα που θύμιζε τον Euro του 2004

pao oaka01

Η Αθήνα «γκρέμισε» τα… τείχη της και υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, η οποία επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/05) από το Βερολίνο, έχοντας στις αποσκευές της την κούπα της Euroleague, μετά την τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final 4. για έβδομη φορά στην ιστορία του συλλόγου.Ένα ατελείωτο «πράσινο» πάρτι σε όλη την Ελλάδα έχουν στήσει από χθες την Κυριακή (26/5) οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη τη χώρα

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν από την πρωτεύουσα της Γερμανίας το πρωί της Δευτέρας (27/05), και επειτα από μερικές ώρες στον αέρα, η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας.

Εκεί, από νωρίς είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι από τους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR που είχαν δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα με απίστευτο παλμό, θυμίζοντας εποχή Euro 2004

fiesta

 

 

Συνοδεία χιλιάδων οπαδών η πορεία προς το ΟΑΚΑ

Λίγο μετά τις 14:15 το αεροπλάνο προσγειώθηκε και έπειτα από μία μικρή «τελετή» υποδοχής από εργαζόμενους του αεροδρομίου, οι παίκτες, ο Εργκίν Αταμάν και τα μέλη της αποστολής, ανέβηκαν στο ειδικό ανοικτό πούλμαν που είχε δημιουργηθεί για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Άμεσα ξεκίνησε η… παρέλαση για το ΟΑΚΑ, βγαίνοντας από την Πύλη 7. Εκεί τους περίμεναν χιλιάδες οπαδοί, οι οποίοι συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια τους Πρωταθλητές Ευρώπης προς το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

Η πορεία γινόταν με… δυσκολία, ελέω του μεγάλου πλήθους που θέλησε να ακολουθήσει τον δρόμο των θριαμβευτών του Βερολίνου. Σ’ όλη τη διαδρομή, οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση των οπαδών, με τους πρωταγωνιστές να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Μεγάλο πάρτι στο ΟΑΚΑ

Τελικός προορισμός για την αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν το ΟΑΚΑ. Εκεί, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί των «πράσινων», οι οποίοι υπέμεναν καρτερικά την άφιξη του πούλμαν, φωνάζοντας συνθήματα και δημιουργώντας «καυτή» ατμόσφαιρα.

Όλα πήραν… φωτιά, μόλις το ανοικτό πούλμαν έκανε την εμφάνισή του στην πύλη του Ολυμπιακού Σταδίου και σταμάτησε μπροστά από το συγκεντρωμένο πλήθος.

fiesta1

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους οπαδούς της ομάδας, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδωσε το… σύνθημα για το επόμενο. «Θέλω να σας δω του χρόνου για το 8ο», ήταν η ατάκα του. Ενθουσιασμένος ήταν και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος τόνισε: «Θέλαμε να δώσουμε στους οπαδούς έναν λόγο να χαίρονται και είναι οι καλύτεροι σε όλη την γ…νη Ευρώπη. Το ΟΑΚΑ είναι το καλύτερο»!

Ωστόσο, το πιο σημαντικό… μήνυμα ήρθε από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ έσπευσε να εκφράσει την επιθυμία του και για το Πρωτάθλημα στην Basket League. «Παιδιά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ράψαμε το 7ο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη από την πρώτη μέρα. Αλλά ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και για αυτό θα παλέψουμε όλοι μαζί», ανέφερε πάνω από το πούλμαν στον κόσμο.

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

palaistini epidayros

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.