Newsroom

Newsroom

Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο και η «τρελή» πορεία που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο (video)

Παγκόσμιο σοκ απ' την είδηση του θανάτου ενός ατόμου σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, μετά από τρομερές αναταράξεις

πτήση νεκρός

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η είδηση ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του και 30 τουλάχιστον τραυματίστηκαν σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αναταράξεις.

Μάλιστα όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα προσπαθούν να συλλέξουν παραπάνω πληροφορίες για το συμβάν, με τις πρώτες εικόνες αυτού να είναι ελάχιστες αλλά ικανές να αποτυπώσουν το μέγεθος του σοκ που πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος. Ενώ έχουν κυκλοφορήσει και δυο βίντεο που δείχνουν τις πρώτες στιγμές και τον τρόμο στα μάτια των επιβατών κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

 

Ήδη στη Μεγάλη Βρετανία υπήρξε έκτακτη ενημέρωση, καθώς η πτήση ξεκινούσε απ’ το Χίθροου του Λονδίνου, με το Sky News να αναφέρεται στη σοκαριστική αυτή είδηση.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο τρόμο είναι η τρελή πορεία του αεροπλάνου, όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα, όπου ενώ όλα δείχνουν καλά στην αρχή προς το τέλος αυτής μένει ουσιαστικά στάσιμο πηγαίνοντας πάνω κάτω, μαρτυρώντας το μέγεθος των αναταράξεων.

Απ’ την πλευρά της η Singapore Airlines με ανακοίνωση της αναφέρθηκε απλά στο γεγονός, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων 30.

Όπως είναι λογικό στο αεροδρόμιο της χώρας υπάρχει ήδη τεράστια κινητικότητα, με δεκάδες ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους τραυματίες χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους και αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι