«Πυρά» της Εύας Αντωνοπούλου κατά δημοσιογράφων που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Μπάλντοκ (video)

Η Εύα Αντωνοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν από παρουσιαστές σε εκπομπές για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

αντωνοπουλου

Στη σκιά του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Eθνική ομάδα πήρε ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ με 2-1 επί της Αγγλίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Στο κεντρικό δελτίο του Open το βράδυ της Παρασκευής (11/10) έγινε αναφορά τόσο στη νίκη της Εθνικής, όσο και στα λόγια του Τάσου Μπακασέτα, σχετικά με τους δημοσιογράφους που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Εύα Αντωνοπούλου, τόνισε συνομιλώντας με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Παύλο Παπαδημητρίου: «Να πούμε πως συμφωνούμε και επαυξάνουμε από αυτά που ακούσαμε να λέει ο Τάσος Μπακασέτας. Εγώ συγκεκριμένα, να μιλήσω για μένα, αισθάνομαι πως δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Μ’ αυτούς δηλαδή που ενώ ο άνθρωπος λίγες ώρες είχε διαπιστωσεί ο θάνατός του και έκαναν όλα αυτά τα σχόλια. Να μην τα χαρακτηρίσουμε, το είπε πολύ σωστά και ο Αλέξης Σπυρόπουλος, άστα να πάνε».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιμάρμαρο: Μια συναυλία που δεν θα ξεχαστεί – 40.000 ένωσαν τη φωνή τους για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί (photos – video)

Νέο δημοσίευμα για υπουργό της κυβέρνησης: Νοίκιασε έπαυλη 500 τετραγωνικών στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας με τιμή… Κυψέλης

Θ.Παπακωνσταντίνου: «Δεν με αναγνωρίζετε γιατί έλειπα καιρό» – Η στιγμή που ανεβαίνει να τραγουδήσει στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει Δούκα: «Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής»

Ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει Δούκα: «Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής»

Σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, ο πρώην πρωθυπουργός παρέχει, εμμέσως πλην σαφώς τη στήριξή του…

Αδιάκοπες οι εχθροπραξίες Ισραήλ – Λιβάνου, 60 νεκροί σε ένα 24ωρο – Προειδοποίηση IDF σε κατοίκους «μην επιστρέψετε σπίτια σας»

Αδιάκοπες οι εχθροπραξίες Ισραήλ – Λιβάνου, 60 νεκροί σε ένα 24ωρο – Προειδοποίηση IDF σε κατοίκους «μην επιστρέψετε σπίτια σας»

Κύμα διεθνών επικρίσεων κατά του Ισραήλ για τις επιθέσεις στον Λίβανο και τη στοχοποίηση κυανόκρανων