Newsroom

Newsroom

Πυρά του Βασίλη Μπισμπίκη για τις πρωινές εκπομπές: Τις χαρακτηρίζει «παρασιτικούς οργανισμούς»

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι παραλίγο να σηκώσει το χέρι του να χτυπήσει άνθρωπο

mpismpikis 1024x719 1

Χείμαρρος ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε αρχικά την ενόχλησή του για σχόλια που έγιναν από τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και τα “πεσίματα” σε εκείνον και τη Δέσποινα Βανδή.

“Σε κάποια πεσίματα υπήρχε χυδαιότητα, δεν υπήρχε καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν και ζουν εις βάρος των ανθρώπων, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Να ένα από τα πράγματα που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;

Και το τηλέφωνο σήκωσα και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω σε άνθρωπο. Παρακολουθούσα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους. Αυτά συμβαίνουν σε αυτές τις πρωινές εκπομπές δηλαδή” είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης..

Σε ερώτηση για το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει και έγινε viral, o Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε ότι τον ενόχλησε ο τρόπος που τον τρόλαρε ο Σάββας Πούμπουρας.

“Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε εκείνη την εποχή, δεν μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί τον είχα γνωρίσει, να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το σόου. Το εισέπραξα ως χυδαιότητα, να πουλήσουμε δηλαδή κάτι σε σχέση με μία άλλη προσωπικότητα. Για τη στολή που βγήκε στις απόκριες γέλασα.

Εννοείται ότι δεν μετανιώνω για το ζεϊμπέκικο που χόρεψα. Αυτό το έκανα πάντα. Χόρεψα για τον έρωτα. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Από τους άλλους δεν με ενδιαφέρει” τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό