ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

Πύργος: Εμετικές δηλώσεις υποψήφιας δημοτικής συμβουλου για τον θάνατο των δυο πιλότων του Phantom στο Κατάκολο

Η προκλητική και εμετική δημόσια τοποθέτηση, ανήκει στην νοσοκόμα Γεωργία Κακαλή πρώην υποψηφίας για την τοπική κοινότητα Πύργου με την παράταξη του νυν δημάρχου Στάθη Κανή.

ΤΟΥΡΟΥΤΣΙΚΑΣ 760x401 1

«Οι Ηρωες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που χάνουν κατά καιρούς τη ζωή τους με τα αεροσκάφη τους που πετούν, δεν είναι Ηρωες, ζημιώνουν το Ελληνικό Δημόσιο, λαμβάνουν οι συγγενείς τους άδικα χρήματα ως αποζημίωση και κακώς τους δίνουν μετά θάνατο βαθμούς…»

Η προκλητική και εμετική δημόσια τοποθέτηση, ανήκει στην νοσοκόμα Γεωργία Κακαλή πρώην υποψηφίας για την τοπική κοινότητα Πύργου με την παράταξη του νυν δημάρχου Στάθη Κανή ( ψευδομάρτυρα σε δίκη κατά του Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρου – ( Διαβάστε εδώ) – και σχετίζεται με την πρόσφατη παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο του Πύργου του πατέρα του Ήρωα πιλότου Μάριου Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του μαζί με τον συγκυβερνήτη Ευστάθιο Τσιτλακίδη πριν από δύο χρόνια όταν το Phantom που πετούσαν συνετρίβη ανοιχτά του Κατακόλου.

NTROPI DYO

Ο πατέρας του άτυχου αναφέρθηκε στην προκλητική αδιαφορία που έχουν δείξει τόσο η πρώην όσο και η νυν Δημοτική αρχή του Πύργου Ηλείας για την κατασκευή ενός μνημείου στο Κατάκολο αφιερωμένο στους δύο Ήρωες πιλότους και ζήτησε την άμεση κατασκευή του. – ( Διαβάστε εδώ🙂

Η παρέμβαση του πατέρα του Ηρωα πιλότου , όχι μόνο δεν συγκίνησε την τέως υποψήφια του κ. Κανή αλλά η ίδια σε τοποθέτησή της καταφέρεται κατά όλων των πιλότων που έχουν σκοτωθεί στο παρελθόν δίνοντας την ζωή τους για την Πατρίδα ισχυριζόμενη ότι έχουν ευθύνες για την καταστροφή των αεροσκαφών τους , ότι κακώς μετά η Πολιτεία τους δίνει βαθμούς και επίσης κακώς του πληρώνει και μετά τον θάνατό του το δημόσιο .

Μάλιστα φτάνει σε στο αισχρό σημείο να καλέσει τον χαροκαμένο πατέρα του πιλότου να φτιάξει ο ίδιος το μνημείο που ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο του Πύργου, με τα λεφτά που πήρε από τον θάνατο του παιδιού του…

Ολόκληρη η δημόσια τοποθέτηση της τέως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του νυν δημάρχου Πύργου Στάθη Κανή είναι η εξής : ( σ.σ. Εχει διατηρηθεί η ορθογραφία της κ. Κακαλή)

Η εμετική ανάρτηση

« Κακός του δώσανε και το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο !!! Τι ακριβώς ζητάει να κάνουμε εμείς σαν δήμος μνημείο γιατί? Ήταν ώρα μισθωτής υπηρεσίας δεν ήταν σε πόλεμο ούτε επιφυλακή στο Αιγαίο….και μπορεί από δικό τους λάθος το ποιο πιθανών να χάσει ένα ακόμη αεροσκάφος η ελληνική αεροπορία οποία τα πληρώνουμε και θα τους πληρώνουμε ακόμα και νεκρούς και θα περνούν και βαθμούς . Εμείς αν πάθουμε ατύχημα στην εργασία μας ποιος μας πληρώνει??? Για χαλαρώστε και μπράβο του κυρίου Μεσσαλά που τον έβαλε στην θέση του .να βάλει από τα λεφτά που πήρε και να φτιάξει μνημείο στο παιδί του αν θέλει . Και τελευταίο δεν είναι παρουσιαστικό αυτό χαροκαμμενου πατέρα …. Το πήραμε τώρα όσοι ένστολη έχουν ατύχημα στην υπηρεσία γίνονται ήρωες και ας είναι από λάθος δικό τους …έλεος ..»

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση έκπληξη για ΣΥΡΙΖΑ από την Alco: Προβάδισμα Κασσελάκη έναντι Τσίπρα

Λαζόπουλος: Τι δήλωσε για Κασσελάκη, Αριστερά και Σεφερλή – Έκπληξη από Ανθούλα (video)

Η συγκινητική η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη για τον θάνατο του πατέρα της

Άδωνις: Απίστευτη έκρηξη on air – Φώναζε στον Παππά και έλεγε «φασίστα» τον Πολάκη (video)

Αιματηρή συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στα Χανιά – Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν μαθητή στο Εσπερινό ΕΠΑΛ

ΕΠΑΛ Κρητη

Αιματηρή συμπλοκή σε ΕΠΑΛ στα Χανιά – Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν μαθητή στο Εσπερινό ΕΠΑΛ

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Χανίων, με το νέο περιστατικό βίας με θύμα ανήλικο μαθητή.

Απόπειρα δολοφονίας κατά Ντόναλντ Τραμπ: Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου

συλληψη τραμπ δολοφονια

Απόπειρα δολοφονίας κατά Ντόναλντ Τραμπ: Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου

Ο ύποπτος βρισκόταν κοντά στο γήπεδο γκολφ όπου συνελήφθη, για περισσότερες από 11 ώρες