Newsroom

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Δεν είναι βιολογικός του πατέρας ο 23χρονος

Πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο ενδέχεται να μεταβάλει την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, αφού ο ίδιος αφού συνελήφθη, είχε δηλώσει πως ανέμενε τη γέννηση του παιδιού του, αν και τότε είχε πέσει σε αντιφάσεις.

βραυρωνα.png1

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν με την υπόθεση του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη χωβατερή της Βραυρώνας πριν από έναν μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται τόσο το DEBATER όσο και το newsit  τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA έδειξαν ότι ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας που εθεάθη σε βίντεο να πετάει το βρέφος σε κάδο απορριμάτων, δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του δεν αποκλείεται η μητέρα να ήθελε να αποκρύψει κάτι και να μην είπε ποτέ στον σύντροφο της ότι το παιδί δεν είναι δικό του. 

Πρόκειται για δεδομένο το οποίο ενδέχεται να μεταβάλει την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου. Ο ίδιος όταν συνελήφθη, είχε δηλώσει πως ανέμενε τη γέννηση του παιδιού του, αν και τότε είχε πέσει σε αντιφάσεις.

Ο συνήγορος του 23χρονου πατέρα, Δημήτρης Ζορμπάς μιλώντας , επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα της εξέτασης γενετικού υλικού: «Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφορικά με την αιτία θανάτου του νεογνού, σήμερα λάβαμε γνώση για τα αποτελέσματα dna. Ο εντολέας μου δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του νεκρού νεογνού».

“Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου του βρέφους. Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτώ στις φυλακές τους δύο εντολείς μου για να τους ενημερώσω για τις εξελίξεις και να προβούμε στις επόμενες ενέργειές μας».

Η 24χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, που τελικά δεν είναι πατέρας του παιδιού, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και έχουν προφυλακιστεί.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε πλαστική μαύρη σακούλα σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Βραυρώνα, στις 10 Μαΐου. Ο 23χρονος είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου εργάζονται με την 24χρονη μητέρα, να κρατάει τη σακούλα στα χέρια και να την πετά σε κάδο απορριμμάτων.

Στην απολογία του ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε ποιο ήταν το περιεχόμενο της σακούλας που του έδωσε η σύντροφος του, ενώ η 24χρονη μητέρα είχε υποστηρίξει ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό.

Ειδήσεις σήμερα:

Απέλυσε τον chef γνωστό μαγαζί των Βορείων Προαστίων για τις… χυδαίες ευχές στον Σλούκα

Χανιά: Σοκ με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη – Κατέρρευσε μετά από άγριο καυγά

Ομοβροντία για τα μέτρα πυροπροστασίας – Αντισυνταγματικός και ανεφάρμοστος ο κανονισμός της κυβέρνησης

Εξομολογητικός o Κέβιν Σπέισι: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» (video)