Newsroom

Newsroom

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

«Με βρίσκεις στην Κύπρο» είπε στη συνέντευξη και πρόσθεσε: «Μετά τον θάνατο της γυναίκας μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα για λίγο καιρό».

tasoskostis2333

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Τάσου Κωστή για την απώλεια της συζύγου του, μετά από 44 χρόνια μαζί στη ζωή.

Ο ηθοποιός έχασε τη σύζυγό του τον Μάρτιο, για να διαχειριστεί το πένθος του, ο ηθοποιός αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ασχοληθεί με μια πρόταση που δέχτηκε. Όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν», έφυγε για Κύπρο.

«Με βρίσκεις στην Κύπρο» είπε στη συνέντευξη και πρόσθεσε: «Μετά τον θάνατο της γυναίκας μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα για λίγο καιρό. Δέχτηκα μια πρόταση εδώ που με ενθουσίασε κι έτσι έφυγα. Μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη επιστρέφουμε πίσω στον χρόνο και ανεβάζουμε επί σκηνής την δημοφιλέστερη και εμπορικότερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου τον “Μπακαλόγατο”».

Στην πορεία, ρωτήθηκε αν ο λόγος που έφυγε από την Ελλάδα ήταν για να διαχειριστεί τον θάνατο της συζύγου του.

tasoskostis2333
Ο Τάσος Κωστής με τη σύζυγό του, Μαριάννα, σε έξοδό τους το 2007
Ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Η αλήθεια είναι αυτή. Ήθελα να φύγω για να αλλάξω παραστάσεις. Όταν ήμουν στο σπίτι, όπου και να κοίταζα μου θύμιζε τη γυναίκα μου. Τα πάντα γύρω μου ήταν εκείνη. Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάω στην Κύπρο και για ψυχολογικούς λόγους. Πίεσα τον εαυτό μου να το κάνω για να ξεχαστώ. Μετά τον θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος».

Η σύζυγος του ηθοποιού, Μαριάννα, έδινε μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και ο Τάσος Κωστής. Το ζευγάρι μοιραζόταν 44 χρόνια κοινής πορείας και έχει έναν γιο.

«Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο καιρό μετά την απώλειά του στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Τάσος Κωστής είπε: «Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω μαζί μου μια ζωή. Μετά τον θάνατο της συζύγου μου, άδειασε το σπίτι. Δεν με τραβάει πλέον, το σπίτι να κάτσω. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι το τέλος. Όφειλα να το κάνω κι ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν βαρυγκόμησα ποτέ και δεν είπα ότι “ήταν να κάνω κάτι και δεν το έκανα”. Τα έκανα όλα».

Ωστόσο, υπήρξε κάτι που μετάνιωσε, όπως λέει. Συγκινημένος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ένα πράγμα βέβαια, της χρωστάω και το μετανιώνω, που δεν μπόρεσα να της το κάνω. Μου ζητούσε να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και δεν της το πήρα ποτέ. Όλα τα άλλα τα έκανα, ό,τι ήθελε. Ζω ακόμα και τώρα την αγάπη της συζύγου μου. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια, ήταν φίλη, γκόμενα, σύζυγος, σύντροφος και νοσοκόμα. Στεκόταν πάντα δίπλα μου, όχι πίσω μου και με στήριζε».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση: Έρχονται με φόρα από δεξιά και τρομάζουν την κυβέρνηση – Αγγίζουν το 20%

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος που είχε παρασυρθεί μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους

Παραλίγο νέα τραγωδία – Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μετωπική σύγκρουση τρένων γεμάτα κόσμο έξω από την Αθήνα

Ρέθυμνο: Η κραυγή αγωνίας μίας μητέρας – «Θα είμαι μαζί με το παιδί μου έξω από την τάξη μέχρι να έλθει η νοσηλεύτρια»

Τουρκία: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απήγγειλε δικαστήριο στη μητέρα και τον αδερφό της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν

tourkiaa 1

Τουρκία: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απήγγειλε δικαστήριο στη μητέρα και τον αδερφό της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν

Ο φόνος του κοριτσιού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως επειδή στο έγκλημα εμπλέκεται μεγάλος αριθμός…

ΠΑΣΟΚ: Νέα δημοσκόπηση δείχνει ντέρμπι Ανδρουλάκη και Δούκα – «Στο κατόπι» Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος

InCollage 20240913 153859552

ΠΑΣΟΚ: Νέα δημοσκόπηση δείχνει ντέρμπι Ανδρουλάκη και Δούκα – «Στο κατόπι» Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με τις δημοσκοπήσεις…

Μίλτος Τεντόγλου: Κατάφερε να κάνει καθίσματα έχοντας τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του – Το ποστάρισμα του «Manolo» (video)

Καταγραφή 12

Μίλτος Τεντόγλου: Κατάφερε να κάνει καθίσματα έχοντας τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του – Το ποστάρισμα του «Manolo» (video)

Στιγμές χαλάρωσης για τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Μίλτο Τεντόγλου λίγο πριν τον τελικό του…