Newsroom

Newsroom

Ριτσώνα: Βίασε τη σύντροφο του απειλώντας την με μαχαίρι

Η γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφο της για κακοποίηση, και απειλή δημοσίευσης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, αλλά αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

βιασμός διδυμοτειχο

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας Ευβοίας, όπου ένας 20χρονος υπήκοος της Σιέρα Λεόνε φέρεται να χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του, υπήκοο Σομαλίας, σε διάφορα σημεία του σώματός της και να την βίασε όσο την απειλούσε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης (07/08) η 24χρονη υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της, καθώς το πρωί της προηγούμενης ημέρας, την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της και με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε σε συνουσία, απειλώντας της συγχρόνως ότι θα αναρτήσει στο διαδίκτυο οπτικοακουστικό υλικό με προσωπικές-ιδιωτικές τους στιγμές που ανάγονται στη σφαίρα της γενετήσιας ζωής.

Η 24χρονη δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε διαθέσιμο ασφαλή χώρο διαμονής, ούτε συγκατατέθηκε στην εγκατάσταση της εφαρμογής panic button.

Χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, παρόλο που δεν επιθυμούσε να εξεταστεί σχετικά, ενώ οδηγήθηκε στην οικία της συνοδεία αστυνομικών.

Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για «μεγασεισμό» – Ακύρωσε ταξίδι στο εξωτερικό ο πρωθυπουργός

seismos

Η Ιαπωνία ετοιμάζεται για «μεγασεισμό» – Ακύρωσε ταξίδι στο εξωτερικό ο πρωθυπουργός

Είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται μια τέτοια προειδοποίηση, αφότου τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο…