Σακελλαρίδης: Καμίνης, ο αόρατος δήμαρχος

[…]

sakellaridis

«Αόρατο δήμαρχο» σε θέματα καθημερινότητας χαρακτήρισε τον Γιώργο Καμίνη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας πως απογοήτευσε τους προοδευτικούς πολίτες που τον στήριξαν, αφού αποδείχθηκε πολύ συντηρητικός.

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι ο σχεδιασμός για την Αθήνα θα πρέπει να εκπορεύεται από το δήμο, και όχι από τους ιδιώτες, ενώ για τα δημοτικά τέλη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περιθώριο αυτά να αυξηθούν, ενώ πρότεινε ρύθμιση για τις οφειλές των δημοτών.

Αναφερόμενος στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Γ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι επίτηδες έχουν αφεθεί σε αυτήν την κατάσταση, αν και πρόκειται για μνημείο ιστορικής μνήμης και αρχιτεκτονικής, και πρότεινε μία από τις οκτώ πολυκατοικίες να στεγάζει συγγενείς των ασθενών του παρακείμενου νοσοκομείου Αγιος Σάββας, ένας άλλος χώρος να γίνει μουσείο και οι υπόλοιπες πολυκατοικίες να είναι χώροι κατοικίας.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…