Newsroom

Newsroom

Σάλος με την Πάολα: Eρμήνευσε Μικρούτσικο και έπεσαν βροχή τα οργισμένα μηνύματα στο Χ εναντίον της

Κάποιοι κάνουν λόγο για ασέβεια...

paola

Σάλος έχει προκληθεί στο διαιδίκτυο μετά την ερμηνεία της Πάολας, η οποία διασκέυασε το τραγούδι «7 νάνοι στο ss Cyrenia» του αείμνηστου Θάνου Μικρούτσικου σε στίχους του ποιητή Νίκου Καββαδία, το οποίο είχε ερμηνέυσει πρώτη η Χαρούλα Αλεξίου.

Ενα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ποικίλα αρνητικά συναισθήματα σε ορισμένους χρήστες. Μερικού μιλούν για ασέβεια, ενώ άλλοι ζητούν να απαγορευετεί να ερμηνεύονται τέτοια τραγούδια σε μπουζούκια.

 

 

«Να γελάσω ή να μπήξω τις φωνές»

 

Σε μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο μουσικός Γιάννης Ψειμάδας έκανε το δικό του σχόλιο για το συγκεκριμένο βίντεο.

«”Γιέ μου πού πας?μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!” Πάολα εκστασιασμένη,αγριεμένη,με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και “δώσσσσσε μαέστροοο!” τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο το κορυφαίο “οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia” της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνυεται άμα λάχει να ουμ). Να γελάσω η να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

 

Αλλοι σχολιάζουν ότι η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε άλλο είδος και ότι δε θα έπρεπε να ασχολείται με αυτό, ενώ χαμός έχει γίνει και στο Twiiter με τους χρήστες να «δικάζουν» την τραγουδίστρια για αυτή την επιλογή της.

«Γιατί βρε Πάολα μου, γιατί βρε κούκλα μου; Γιατί δεν μένεις στο δικό σου ρεπερτόριο που τα πας τόσο καλά; Γιατί βρε ομορφιά μου ακουμπάς τα ιερά και τα όσια; Γιατί πρέπει να τρίζουν κοκαλάκια; “Πάμε μαέστρο”, λουλουδούδες και γαρύφαλλα στους 7 Νάνους; Λίγη συναίσθηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν» σημείωσε μια γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook.

 

 

 

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…