Newsroom

Newsroom

Σάλος στη Σερβία από ανάρτηση του Μάριν – Αναγκάστηκε να την κατεβάσει

Μία ανάρτηση του Μάρκο Μάριν μετά τη γνωστοποίηση του ζευγαριού από το νικητή του οποίου θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία. Αντιλαμβανόμενος προφανώς την γκάφα του, ο Γερμανός με ρίζες από τη Βοσνία εξαφάνισε την ανάρτηση.

5968dc7b1dc524b9278b4747

Με την Παρτιζάν να έχει κερδίσει με 2-0 την Μπούντουτσνοστ, οι Σέρβοι έχουν ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα για να περάσουν στην επόμενη φάση των προκριματικών, γεγονός που θα τους θέσει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό. 

Έτσι, ο χαφ των «ερυθρολεύκων» πόσταρε μία φωτογραφική σύνθεση με το σήμα του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα που γράφει: «Ορθόδοξα αδέλφια», ενώ και ο ίδιος έγραψε στην ανάρτηση: «Ιdemo» που σημαίνει «πάμε!».


Το υπέρμετρο μίσος ανάμεσα στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και σε αυτούς της Παρτιζάν είναι γνωστό, με τον Ολυμπιακό να θεωρείται αδελφό σωματείο με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Παρτιζάν. Κάτι που σίγουρα κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική. 

«Ο Σέρβος του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν πόσταρε φωτογραφία με τον Ερυθρό Αστέρα!», τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Telegraf και στη συνέχεια αναφέρονται τα εξής: «Ο Μάριν δεν έκρυψε ποτέ ότι υποστηρίζει τον Ερυθρό Αστέρα και είναι πολύ ευτυχισμένος που θα παίξει κόντρα στην Παρτίζαν. Μπορεί να έχει γερμανική υπηκοότητα αλλά οι ρίζες του είναι σερβικές. Και αμέσως μόλις έγινε η κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League, ο Μάριν εμφανίστηκε στα social media. Πόσταρε μία φωτογραφία με τα εμβλήματα των “αδελφών” Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, προσθέτοντας ένα σύντομο σχόλιο: “πάμε!”». 

Ο Γερμανός που έχει γεννηθεί στη Βοσνία έσβησε την ανάρτησή του προκειμένου να κατευνάσει τα τεταμένα πνεύματα, σκεπτόμενος πως με το post έβαλε λάδι στη φωτιά.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…