Αντιδράσεις έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά ο γνωστός σεφ Salt Bae αφού δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια απόδειξη από το εστιατόριο του στο Άμπου Ντάμπι.
Το ποσό που αναγράφεται στον λογαριασμό πέρα από τεράστιο είναι και παράλογο καθώς ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ για ένα όχι και τόσο πλούσιο γεύμα.
Η αλήθεια είναι ότι όσοι έχουν επισκεφθεί τα εστιατόρια του Nusret Gökçe, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, μιλούν για φανταχτερά πιάτα και πανάκριβα φαγητά.
Για παράδειγμα, το πιο διάσημο πιάτο είναι η μπριζόλα tomahawk, η οποία όταν σερβίρεται στους επισκέπτες επικαλύπτεται με φύλλα χρυσού.
Ακόμα και ένα απλό γεύμα μπορεί να φτάσει εύκολα σε ένα λογαριασμό χιλιάδων ευρώ, ακόμα και χωρίς να συνυπολογιστούν τα ποτά. Όταν συνυπολογίζετε τα ποτά, τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, ο λογαριασμός του εστιατορίου που ανάρτησε ο Salt Bae ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 615.065 ντιρχάμ ΗΑΕ, που ισοδυναμεί με περίπου 151.000 ευρώ.
Το γεύμα αυτό, που σε ορισμένα μέρη αρκεί για να αγοράσει κανείς ένα καινούργιο σπίτι, αποτελούνταν από νερό που κόστιζε περίπου 10 ευρώ, μια μπύρα που κόστιζε σχεδόν 13 ευρω και ένα negroni για 18 ευρώ.
Περιελάμβανε επίσης μπουκάλια Petrus, ένα κρασί που φημίζεται για την υψηλή του τιμή, η οποία έφτασε τα 24.000 ευρώ το μπουκάλι.
Υπήρχε επίσης ο «χρυσός μπακλαβάς», ο οποίος είναι, μαντέψατε, μπακλαβάς τυλιγμένος σε φύλλα χρυσού. Αυτό κοστίζει 95 ευρώ το καθένα, παρακαλώ.
Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος έπαθε «πλάκα» με τα ποσά και σχολίασε ότι η τιμή των φαγητών και των ποτών δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα των γευμάτων.
Ειδήσεις σήμερα:
Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Οι χάρτες Meteo και Αρναούτογλου
Διακοπές στο Μπιλμπάο ναι, στην Ελλάδα ποτέ (πια)
Μωραΐτης: Πέταξε στον κάλαθο αχρήστων το εξώδικο της Γεροβασίλη – «Εντάξει κυρία Όλγα, το έλαβα»