Newsroom

Newsroom

“Save_metatifwtia”: Viral η σειρά για όλους τους λάθος λόγους – Η θερμή στήριξη των fans

Το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να αντιδρά με την απόφαση του ΑΝΤ1 και να ζητά δικαίωση για τους ηθοποιούς που απολύθηκαν, αλλά και τη συνέχιση της σειράς.

μετα τη φωτιά

Παρελθόν έγινε η σειρά «Μετά τη Φωτιά» που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αφού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το κανάλι με σχετική ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως η προβολή της σταματάει, καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες με την εταιρεία παραγωγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 η σειρά διακόπηκε αιφνιδιαστικά για σοβαρούς λόγους καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στην ανακοίνωση, «έσπασε» η εμπιστοσύνη μεταξύ σταθμού και εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Ελευθερίου για “Μετά τη Φωτιά”: Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ – Έχει γίνει κάτι, δεν μπορώ να πω ονόματα

Η αιφνιδιαστική διακοπή της σειράς προκάλεσε ωστόσο αντιδράσεις τηλεθεατών που είχαν προλάβει ήδη να «δεθούν» ή και να ταυτιστούν με τις σκηνές και τους χαρακτήρες της σειράς, ενώ προκάλεσε την οργή δεκάδων ηθοποιών, για τον τρόπο που άφησε χωρίς δουλειά, ξαφνικά και εντός γιορτών όσους ηθοποιούς συμμετείχαν στη σειρά.

Γνωστοί ηθοποιοί πήραν θέση για το γεγονός, όπως ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος έκανε λόγο για μια απόφαση «σκληρή, αντιεπαγγελματική και απαράδεκτη» ενώ δήλωσε πως στέκεται στο πλευρό τους, και πως για άλλη μια φορά οι ηθοποιοί αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι.

«Γνωρίζουν τα παιδιά ότι είμαστε δίπλα τους. Αυτό είναι δεδομένο, αν και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε πρακτικά κάτι. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Είχαμε χρόνια αυτή την ανάγκη ως καλλιτέχνες και αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μάριος Αθανασίου για το κόψιμο της σειράς «Μετά τη Φωτιά» – Σκληρό, αντιεπαγγελματικό και απαράδεκτο

Το Μετά τη Φωτιά ήταν ουσιαστικά η ιστορία τριών γυναικών, οι οποίες μετά από το καταστροφικό γεγονός μιας πυρκαγιάς θα αναθεωρούσαν τη ζωή τους προσπαθώντας μέσα από διάφορες καταστάσεις να βρουν την ευτυχία. Τα μηνύματα εναντίον των κακοποιητικών συμπεριφορών και το αξιόλογο καστ των ηθοποιών που συμμετείχαν σε αυτήν την έκανε να αποκτήσει γρήγορα το δικό της κοινό. Τόσο η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Άλκηστις Ζιρώ και η Ελπίδα Νικολάου ως οι κεντρικές ηρωίδες, αλλά και ο Λευτέρης Ελευθερίου για πρώτη φορά στον ρόλο του κακού της υπόθεσης όσο και Ανδρέας Κωνσταντίνου αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύου και ειδικότερα της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter), συνεχίζουν να αντιδρούν με την απόφαση του ΑΝΤ1 και να ζητούν δικαίωση για τους ηθοποιούς που απολύθηκαν, αλλά και τη συνέχιση της σειράς.

Η τεράστια στήριξη και οι αντιδράσεις στο Twitter/X:

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…