Newsroom

Newsroom

Σχιστό: Εξοργιστική καταγγελία για βεβήλωση νεκρού – «Βγάλαμε τη γιαγιά και λείπανε τα χρυσά της δόντια» (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς

pexels vladimirsrajber 18290581

Σοκ προκαλεί μια καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας απ’ το Σχιστό, καθώς συγγενείς γυναίκας καταγγέλλουν ότι άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο της και της πήρανε τα χρυσά δόντια.

Πιο συγκεκριμένα η εγγονή της θανούσας μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι κατά την εκταφή της γιαγιάς της όλοι διαπίστωσαν ότι όχι μόνο έλειπαν τα χρυσά δόντια, αλλά και μερικά απ’ τα κανονικά με τους πάντες να σοκάρινται.

Μάλιστα η ίδια τονίζει ότι υπάρχει κύκλωμα πίσω απ’ την υπόθεση, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι έλειπαν και οι χρυσές γέφυρες.

Πιο αναλυτικά είπε: «Τον Γενάρη του ’23 ήταν η εκταφή της γιαγιάς μου. Όταν λοιπόν την βγάλαμε, είδαμε ότι στο στόμα της δεν υπήρχαν όχι μόνο τα χρυσά που είχε και είχε αρκετά, δεν είχε ένα-δύο δόντια, είχε μέχρι και γέφυρες χρυσές. Λείπανε και τα φυσικά δόντια όλα και τα χρυσά.

Πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε γιατί ήταν και η μητέρα μου, ο θείος μου, τα παιδιά της και φωνάξαμε τους υπεύθυνους, ανήξεροι όλοι. Φωνάξαμε την Άμεση Δράση κατευθείαν για να καταγραφεί το περιστατικό, κάναμε καταγγελία και μας είπαν να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστου και τότε το κάναμε.

Όταν βλέπεις τη γιαγιούλα και να σκέφτεσαι ότι την ξεδοντιάζανε την ώρα που είχε φύγει είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν αγγίζεις έναν νεκρό, ο νεκρός πρέπει να θάβεται ατόφιος.

Τα μέταλλα τα κυνηγάνε πολύ, πόσω μάλλον το χρυσό. Τα χρυσά; Πολύ κέρδος. Πάρα πολύ κέρδος. Το μισό της στόμα ήταν χρυσά δόντια και όταν έγινε η εκταφή δεν υπήρχε ούτε ένα. Και το χρυσό δεν είναι κάτι που λιώνει, δεν είναι κάτι που αλλοιώνεται, ατόφιο μένει.

Καθαρά εμπορία. Δεν είχα δει στον τάφο κάποια φθορά. Στο νοσοκομείο παίζεται το όλο θέμα; Στα γραφεία τελετών; Δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα υπάρχει εμπορία κάπου»

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός – SOS από Τσατραφύλλια για κεραυνούς: «Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις 21.00 θα είμαστε ασφαλείς»

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε νεαρό για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Νέα καταγγελία για βουλευτή της ΝΔ: Εκτός ελέγχου έβριζε και έβαζε φωτιά σε τραπέζια σε πανηγύρι

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Την σκότωσε ο πρώην σύντροφός της με κυνηγετικό όπλο – Κύμα οργής από το κίνημα «Bruciamo Tutto»

Κύκλωμα εκβιαστών εκμεταλλευόταν καταστηματάρχες – Συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι

Screenshot 2024 07 07 122515

Κύκλωμα εκβιαστών εκμεταλλευόταν καταστηματάρχες – Συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι

Εγκληματική οργάνωση της οποίας τα μέλη εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας,…

Στα όρια τους οι κάτοικοι της Βαρκελώνης με τους τουρίστες: «Έξω από τις γειτονιές μας»

GQNR2YUWkAAYQAw

Στα όρια τους οι κάτοικοι της Βαρκελώνης με τους τουρίστες: «Έξω από τις γειτονιές μας»

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν χθες βράδυ στο κέντρο της Βαρκελώνης, κρατώντας πλακάτ και νεροπίστολα εναντίον παραθεριστών,…