Newsroom

Newsroom

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η Μαρινέλλα

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

maa

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η τραγουδίστρια, Μαρινέλλα. Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (29/9), η Μαρινέλλα δεν έχει διασωληνωθεί και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ειδικότερα, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και είπε: «Πλέον είμαστε στο τέταρτο 24ωρο. Είναι σημαντικό ότι δεν είχε κάποια σοβαρή επιπλοκή. Είναι υπέρ της ασθενούς ότι πέρασαν τα πρώτα 24ωρα χωρίς επιπλοκές, αλλά χρειάζονται πολλά 24ωρα ακόμα για να δούμε την πορεία της. Απεικονιστικά θα δείξει πλέον πως πάνε τα πράγματα»

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή με τη φαρμακευτική αγωγή έχει σταθεροποιηθεί, μετά θα δουν οι γιατροί πως θα εξελιχθεί, αν απορροφάται το αιμάτωμα. Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι υπέρ. Το ότι έχει επαφή με το περιβάλλον είναι υπέρ. Επειδή τέτοια περιστατικά είναι δύσκολα και βαριά, χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος».

Υπενθυμίζεται ότι, την Τετάρτη (25/9), η Μαρινέλλα υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο σε συναυλία προς τιμήν της.