Σε σοκ η Κρήτη: Ο Νίκος, ο Θοδωρής και ο Αλέξανδρος δεν είναι πια εδώ – Αγωνία για την 22χρονη

Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη παραμένει συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στον ΒΟΑΚ

ΕΚΑΒ 1536x1024 1

Ακριβώς 8 χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό δύο νέων παιδιών στην Κρήτη, της Στέλλας και του Νίκου, που έπεσαν θύματα αποτρόπαιου τροχαίου, καθώς παρασύρθηκαν από οδηγό που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξω από το Πολυτεχνείο, η μοίρα θέλησε να σβήσουν άλλα τρία παιδιά στην άσφαλτο, ο Νίκος, ο Θοδωρής και ο Αλέξανδρος, ενώ και μία 22χρονη κοπέλα χαροπαλεύει στη ΜΕΘ.

Η λίστα των νεκρών της ασφάλτου στο νησί μας αυξάνεται δραματικά καθώς η Κρήτη θρηνεί μέχρι σήμερα 39 νεκρούς, όσα ήταν δηλαδή τα θύματα της ασφάλτου συνολικά το 2023.

Σήμερα, ακριβώς 8 χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό δύο νέων παιδιών, της Στέλλας και του Νίκου, που έπεσαν θύματα αποτρόπαιου τροχαίου, καθώς παρασύρθηκαν από οδηγό που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, η μοίρα θέλησε να τα φέρει έτσι ώστε να “σβήσουν” άλλα τρία παιδιά στην άσφαλτο, ο Νίκος, ο Θοδωρής και ο Αλέξανδρος, ενώ και μία 22χρονη κοπέλα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν ζωντανή.

Η 22χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο που συνέβη το πρωί του Σαββάτου και συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρο το νησί και τη χώρα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος, ο Θοδωρής και ο Αλέξανδρος έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και ότι δεν είναι πια κοντά στους οικείους και τους φίλους τους.

Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη παραμένει συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαλατά Χανίων, όπου τα τρία νέα αγόρια, 15, 19 και 20 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό αυτό τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί.
Η σύγκρουση του ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί με μίνι βαν ήταν σφοδρή και πλαγιομετωπική με συνέπεια οι 4 νέοι να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Αρχικά από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί ενώ ο τρίτος νεαρός άφησε τη τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, με τη νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Μπέα η κοπέλα είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στον ΒΟΑΚ

Εντωμεταξύ, την τελευταία της πνοή άφησε και η βαριά τραυματισμένη Γαλλίδα στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών, όταν μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η 58χρονη Γαλλίδα ήταν συνεπιβάτιδα στη μηχανή και μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ η οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Βαρύς είναι ο φόρος τιμής στην άσφαλτο της Κρήτης, με το νησί να θρηνεί μέχρι σήμερα 39 νεκρούς, όσα ήταν δηλαδή τα θύματα της ασφάλτου συνολικά το 2023.

Από τους 39 νεκρούς, οι 31 είναι άνδρες και οι 8 γυναίκες, εκ των οποίων αρκετοί είναι νέοι άνθρωποι.

Τρεις νεκροί μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με μίνι βαν στα Χανιά

Πηγή: neakriti.gr

Αυστρία: Καταρρακτώδεις βροχές προκαλούν πλημμύρες – «Βυθίστηκαν» περιοχές της Βιέννης (videos)

Αυστρία: Καταρρακτώδεις βροχές προκαλούν πλημμύρες – «Βυθίστηκαν» περιοχές της Βιέννης (videos)

«Ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε πολλά τμήματα της Αυστρίας», δήλωσε ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ…

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» και μέχρι πότε θα κρατήσουν (video)

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» και μέχρι πότε θα κρατήσουν (video)

O καιρός θα αλλάξει σημαντικά τις επόμενες μέρες, με τα φαινόμενα να διαρκούν μέχρι την…

Ακρίτα: «Αποκάλυψε» τον αστυνομικό που έβρισε τον Παππά – «Αλήθεια ανήκει ακόμα στην ΕΛΑΣ;»

Ακρίτα: «Αποκάλυψε» τον αστυνομικό που έβρισε τον Παππά – «Αλήθεια ανήκει ακόμα στην ΕΛΑΣ;»

«Βρε βρε σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της