Newsroom

Newsroom

Σκάνδαλο στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία: Έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε υφιστάμενες

Έρευνα από το Υπουργείο Αθλητισμού

kinito

Το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF), μετά τις αναφορές του περιοδικού So Foot για «τοξικό περιβάλλον» και δημοσιεύσεις, ότι ο πρόεδρος της Λε Γκρετ έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε υφιστάμενές του.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα η υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουεντά-Καστερά, με τον πρόεδρο της FFF, Νοέλ ΛεΓκρετ, και τη γενική διευθύντρια, Φλοράνς Χαρνουίν.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο τόνισε ότι είναι απαραίτητο η FFF να συνεχίσει τις δραστηριότητές της «με απόλυτο σεβασμό προς όλους τους υπαλλήλους, με τη δέσμευση για την καταπολέμηση κάθε διάκρισης και βίας, ιδιαίτερα της σεξιστικής και σεξουαλικής».

Στις 8 Σεπτεμβρίου, το αθλητικό περιοδικό So Foot, αναφερόμενο σε ανώνυμες μαρτυρίες, απέδωσε στον ΛεΓκρετ την αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις από τις υφιστάμενές του. Από την πλευρά της, η FFF κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του περιοδικού.

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

thalassa 3

Τραγωδία στην Αίγινα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος στη Σουβάλα

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική…