Σκηνές χάους σε ρόντεο: Μαινόμενος ταύρος ξέφυγε από την αρένα και παρέσυρε θεατές – 3 τραυματίες (Video)

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν «ως άμεσο αποτέλεσμα του ταύρου, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο», ανέφεραν οι Αρχές.

445984761 7300883910016719 1056376242845032149 n

Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από ένα ροντέο στο Όρεγκον των ΗΠΑ όταν ένας ταύρος δραπέτευσε από την αρένα και επιτέθηκε σε πλήθος θεατών.

Συγκεκριμένα, ο ταύρος αφού δραπέτευσε από την αρένα άφησε τρία άτομα – συμπεριλαμβανομένου ενός αναπληρωτή σερίφη – τραυματισμένα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο ταύρος του ροντέο ονόματι «Party Bus» επιτέθηκε σε μία γυναίκα που φορούσε κόκκινα καθώς το πλήθος εμφανίστηκε να τρέχει για να σώσει τη ζωή του.

YouTube video player

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν «ως άμεσο αποτέλεσμα του ταύρου, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο», ανέφεραν οι Αρχές. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι την επόμενη μέρα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς του ροντέο, μια δημοφιλή εκδήλωση που προσελκύει πολλούς από τους κορυφαίους καουμπόηδες της χώρας και χιλιάδες θεατές.

Ο ταύρος γύρισε τη γυναίκα έτσι ώστε να προσγειωθεί ακριβώς στο κεφάλι της πριν το ξέφρενο ζώο τη γυρίσει για δεύτερη φορά με τα κέρατά του. Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος κάτω από τα πόδια του ταύρου ο οποίος έσπασε ένα τραπέζι και διέφυγε στο πάρκινγκ, δείχνει το βίντεο.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει το ανυποψίαστο πλήθος να τραγουδά μαζί με το «God Bless the USA» του Lee Greenwood καθώς ο ταύρος Party Bus τρέχει γύρω από την αρένα προσπαθώντας να αποφύγει ένα ζευγάρι ανδρών που ιππεύουν άλογα.

Ωστόσο, η απέλπιδα προσπάθεια του ταύρου για ελευθερία ήταν βραχύβια καθώς συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας κατά τη διάρκεια του 84ου Sisters Rodeo το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στο Sisters, Ore.

«Προφανώς δεν μπορούμε να αναπαραγάγουμε αυτό το σενάριο», είπε στο KTVZ η Leslie Lange, η οποία παρέχει ζώα – συμπεριλαμβανομένου του Party Bus – για το ροντέο. «Θα τον πάμε σπίτι, θα ξαναδουλέψουμε μαζί του, θα κάνουμε κάποια προπόνηση και θα προσπαθήσουμε να μην τον υποβάλλουμε ποτέ ξανά σε αυτή την κατάσταση».

Η Professional Rodeo Cowboys Association είπε ότι το περιστατικό του Σαββάτου είναι μια υπενθύμιση ότι «ενώ το ροντέο είναι ένα άκρως διασκεδαστικό άθλημα, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να εγκυμονεί κάποιο κίνδυνο». «Η PRCA στέλνει τις σκέψεις και τις ευχές της σε όσους τραυματίστηκαν ή επηρεάστηκαν με κάποιο τρόπο από αυτό το τρομακτικό και πολύ σπάνιο περιστατικό», ανέφερε η ένωση.

 

 

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι