Social Waste: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα δεν έλαβαν χώρα στα «Εξάρχεια» αλλά στις «Εκάλες» (Επικαιροποίηση – Αθωώθηκε)

Η εξαιρετική ανάρτηση των Social Waste με αφορμή τις καταλήψεις, τα Εξάρχεια και την αστυνομική καταστολή. 

social

«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε εκ μέρους της κυβέρνησης και των πουλημένων δημοσιογράφων που έχουν στο payroll τους οι μιντιάρχες που τη σιγοντάρουν, την «επινόηση» ενός «μπαμπούλα» που ονομάζουν «Εξάρχεια».

Αυτός λοιπόν ο «μπαμπούλας» που δε βρίσκεται μόνο στην ομώνυμη περιοχή της Αθήνας αλλά και εκτός αυτής και παίρνει τη μορφή καταλήψεων, κοινωνικών κέντρων,και στεκιών -σύμφωνα με την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, και τον γιο της αδερφής του, το Δήμαρχο του 20% των Αθηναίων- μάλλον είναι υπεύθυνος για όλα τα κακά της μοίρας μας: για την εγκληματικότητα, την ανεργία που καλπάζει, την έλλειψη γιατρών, νοσηλευτών, δασκάλων, καθηγητών, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση του φυσικού πλούτου της χώρας στο όνομα της επενδυτικής ανάπτυξης, τα μνημόνια και λοιπά. Δεν εξηγείται αλλιώς, διαφορετικά δε θα τα έβαζαν μαζί του με τόσο μίσος,πρέπει να είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας. Αυτός ο «μπαμπούλας» επιτρέπει και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης- Προστασίας από τον Πολίτη, να δηλώνει οτι θα προσλάβει επιπλέον 1500 μπάτσους τους οποίους θα βλέπουμε μπροστά μας «κάθε δέκα λεπτά.» Αφού επισημάνουμε οτι μπάτσους και χωροφυλάκους ονειρεύονται οι χούντες, και οτι οι μπαμπούλες εξυπηρετούν μόνο ένα σκοπό: να φοβάσαι να ανοίξεις τα μάτια και να δεις την πραγματικότητα, θέλουμε να δηλώσουμε το εξής:

Ως μπάντα που έχει τραγουδήσει και θα συνεχίσει να τραγουδάει για την ενίσχυση καταλήψεων και κοινωνικών κέντρων -ακόμα και εκείνων που ίσως και να μας κακολογούν γιατι παίζουμε «και σε μαγαζιά»- εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας απέναντί τους και όσο και να ψάξαμε δε βρήκαμε εκεί ούτε τέρατα,ούτε εγκληματίες. Βρήκαμε ανθρώπους ελεύθερους, αλληλέγγυους, ανθρώπους που βρήκαν μια στέγη και ένα κεραμμίδι να προστατευτούν έστω και προσωρινά ξεφεύγοντας από τον πόλεμο ή το δρόμο, βρήκαμε μαθήματα ελληνικών και άλλων γλωσσών και κοινωνικά φροντιστήρια, κοινωνικά ιατρεία, σχολές χορού, γιόγκα και αυτοάμυνας, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλων τεχνών, ομιλίες,προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις,και συναυλίες. Και όλα αυτά, αυτοοργανωμένα με πολύ κόπο και μεράκι, χωρίς την χορηγία κανενός «ευεργέτη» και κανενός Υπουργείου Πολιτισμού.

Επίσης υπενθυμίζουμε οτι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα δεν έλαβαν χώρα στα «Εξάρχειά» αλλά στις «Εκάλες» της: siemens, novartis, energa hellas, και πάει λέγοντας…

Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχες τις καταλήψεις και τους κοινωνικούς χώρους,και ας ψάξουν στις ντουλάπες τους: ίσως οι σκελετοί να βρίσκονται εκεί. Ίσως ακριβώς γι’ αυτό το λόγο να θέλουν κι εσύ να κοιτάς αλλού…». 

Επικαιροποίηση

Κατόπιν αίτησης του επιχειρηματία, Αριστείδη Φλώρου, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, και αποστολής των επικαλούμενων απ’ αυτόν αθωωτικών αποφάσεων, η παρούσα ανάρτηση επικαιροποιείται, σύμφωνα με τις Αρχές της ακρίβειας και της αναλογικότητας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του αιτούντος, ο οποίος αποτελεί ιδιαίτερα προβεβλημένο δημόσιο πρόσωπο, ως εξής:

  1. Ο Αριστείδης Φλώρος, διά της υπ’ αριθμ. 575/11-04-2024 αποφάσεως του Β΄ Ποινικού Τμήματος Διακοπών του Αρείου Πάγου, υπό την σύνθεση των Χρήστου Νάστα (Προεδρεύοντος Αρεοπαγίτη και παράλληλα Εισηγητή), Τριανταφύλλης Δρακοπούλου και Σταύρου Μάλαινου, και εκπροσωπούμενος από τους Δικηγόρους, Ανδρέα Γαβαλά και Ευσταθία Σαλμά, κρίθηκε αθώος των αξιόποινων πράξεων της υπεξαίρεσης, της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για τις οποίες είχε καταδικαστεί αμετάκλητα με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, απορριφθείσης αιτήσεως για αναίρεσή της. Το Β΄ Ποινικό Τμήμα Διακοπών του Αρείου Πάγου, προέβη σε επανάληψη της ποινικής διαδικασίας υπέρ του αμετάκλητα καταδικασθέντος, και έκρινε ότι αναδύθηκαν νέα γεγονότα που δεν ήταν γνωστά στους δικαστές που τον είχαν καταδικάσει αμετάκλητα, και συγκεκριμένα ένορκες βεβαιώσεις μαρτύρων και γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, τόσο δε ουσιώδη και συντριπτικά που έκρινε ότι δεν απαιτείται καν η αποστολή της δικογραφίας στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών για νεότερη κρίση, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας.
  2. Ο Αριστείδης Φλώρος, διά της υπ’ αριθμ. 124, 177/02-05-2024 αποφάσεως του Α΄ Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, κρίθηκε αθώος της αξιόποινης πράξης της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του Δικηγόρου, Γεώργιου Αντωνόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι ο αθωωθείς κατηγορούμενος δεν είχε καμία σχέση με την τέλεση του σε βάρος του εγκλήματος και ότι είχε παραπλανηθεί από αναφορές συγκατηγορουμένων του.

Το αίτημα του Αριστείδη Φλώρου, για διαγραφή των επικαλούμενων απ’ αυτών αναρτήσεων των ιστοσελίδων www.documentonews.gr και www.koutipandoras.gr, παρά την κατάθεση αγωγών και αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, δεν γίνεται δεκτό για τους εξής λόγους:

  1. Η υπόθεση για την οποία είχε καταδικαστεί αμετάκλητα ο κατηγορούμενος, γνωστή ως Energa-Hellas, αποτελεί μία υπόθεση δημοσίου ενδιαφέροντος και συμφέροντος, που απασχολεί ακόμη το αναγνωστικό κοινό, όπως άμα και κάθε έτερη υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.
  2. Ο εν λόγω αθωωθείς κατηγορούμενος, για τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις, εν συνεχεία καταδικάστηκε τελεσίδικα για την αξιόποινη πράξη της ηθικής αυτουργίας σε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, τις οποίες εξασφάλισε για την αποφυλάκισή του.
  3. Οι πληροφορίες που αφορούν στον αιτούντα, όπως αυτές έχουν επικαιροποιηθεί, είναι πλέον απολύτως ακριβείς και είναι αναγκαίες, καθόσον αφορούν στον επαγγελματικό του βίο και διαγωγή.
  4. Η επικαιροποίηση των αναρτήσεων είναι απολύτως αναλογική και πληροί τα κριτήρια του GDPR2016 και του Ν. 4624/2019.
  5. Τυχόν διαγραφή των αναρτήσεων παραβιάζει υπέρμετρα την ελευθερία της έκφρασης, ιδίως όταν στην παρούσα υπόθεση έγινε επανάληψη της ποινικής δίκης υπέρ του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, και κρίθηκε ότι ήταν εξαρχής αθώος πολύ σοβαρών αξιόποινων πράξεων, για τις οποίες είχε κρατηθεί προσωρινά, είχε καταδικαστεί αμετάκλητα, και πλέον δικαιούται ακόμη και αποζημίωσης από το Ελληνικό Κράτος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις τυχόν ευθύνες δικαστικών λειτουργών.

Αίγυπτος: Άνοιξε το εντυπωσιακό μουσείο της Γκίζας – Είναι το μεγαλύτερο του κόσμου (εικόνες και video)

AP24289561746832

Αίγυπτος: Άνοιξε το εντυπωσιακό μουσείο της Γκίζας – Είναι το μεγαλύτερο του κόσμου (εικόνες και video)

Το συγκεκριμένο μουσείο στο Κάιρο έχει χαρακτηρίζεται ως «φαραωνικό» με χιλιάδες θησαυρούς

Καλάβρυτα: Πώς έγινε το ατύχημα με το ΚΤΕΛ – «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές» (εικόνες)

kalavryta

Καλάβρυτα: Πώς έγινε το ατύχημα με το ΚΤΕΛ – «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές» (εικόνες)

Ο οδηγός του λεωφορείου που ανατράπηκε στα Καλάβρυτα περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα

Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα – «Σας παρακαλώ, είμαι εδώ για τα παιδιά μου» (video)

6329409

Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα – «Σας παρακαλώ, είμαι εδώ για τα παιδιά μου» (video)

Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, βρέθηκε εκεί για την εκδίκαση των μέτρων κατά του Μίνου…

Τραγωδία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου: Νεκροί δύο αθλητές την πρώτη ημέρα των αγώνων

massimo sartirana iz HuFCttA8 unsplash

Τραγωδία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου: Νεκροί δύο αθλητές την πρώτη ημέρα των αγώνων

Δύο θάνατοι την πρώτη ημέρα των τελικών του Πρωταθλήματος Τριάθλου Τορεμολίνος-Ανδαλουσία.

Οι «Urbex» ανέβηκαν χωρίς εξοπλισμό και κοιμήθηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα του ΟΑΚΑ – Εικόνες που κόβουν την ανάσα (video)

oaka 1

Οι «Urbex» ανέβηκαν χωρίς εξοπλισμό και κοιμήθηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα του ΟΑΚΑ – Εικόνες που κόβουν την ανάσα (video)

Θαρραλέοι νεαροί κατάφεραν να ανέβουν στο στέγαστρο Καλατράβα και να διανυκτερεύσουν εκεί