Newsroom

Newsroom

Σοκ στην Ευρυτανία: Την βίαζε ο πατέρας της και η μάνα έκανε τα στραβά μάτια!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρευρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα και άκουσαν τη κατάθεση μιας 30χρονης κοπέλας, η οποία έζησε…

viasmos 2 0

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρευρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα και άκουσαν τη κατάθεση μιας 30χρονης κοπέλας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα 17 της από τον ίδιο της τον πατέρα. Σοκαρισμένη από το συμβάν είναι ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Λαμίας.

Σε 20 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε χθες από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, ο βιαστής πατέρας, μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, όπου η 30χρονη σήμερα κόρη, έζησε ξανά τον εφιάλτη των εφηβικών της χρόνων. Στην κατάθεση της δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Η κοπέλα γνώρισε τον εφιάλτη στη τρυφερή ηλικία των 17 ετών, βλέποντας απέναντί της έναν πατέρα κτήνος ο οποίος ήθελε να βιάζει την κόρη του κάτω από τα μάτια της ίδιας της οικογένειας.
Όπως γράφει η εφημερίδα “Ημέρα”, στο δικαστήριο ξετυλίχτηκαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η μητέρα και η γιαγιά έβαζαν πλάτη για την απαλλαγή του βιαστή “πατέρα”.

Η μοναδική συμπαράσταση που είχε η 30χρονη κοπέλα ήταν από τον αδελφό της και μια θεία της. Τον εφιάλτη που ζούσε τον γνώριζε σχεδόν όλη η οικογένεια αλλά ουδείς θέλησε ποτέ να την πιστέψει! Την Πέμπτη, στο δικαστήριο, ξέσπασε σε αναφιλητά προσπαθώντας να περιγράψει όλες εκείνες τις τραγικές στιγμές που βίωσε.

Η δραματική ιστορία της 30χρονης

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι, αρχικά για σπουδές και δουλειά στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Λαμία, δεχόμενη απειλές από τον πατέρα της, για να επιστρέψει στο σπίτι τους στο χωριό της Ευρυτανίας.

Με τη βοήθεια μιας θείας της, δεύτερης ξαδέλφης του πατέρας της και τη στήριξη του αδελφού της πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα έζησε. Στην κατάθεση της μάλιστα, οι εφιαλτικές μνήμες ξύπνησαν, δεν άντεξε, ξέσπασε σε αναφιλητά και λιποθύμησε.

Αδιάφορος και ψυχρός στη δίκη ήταν ο κατηγορούμενος πατέρας της ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του… παρασύρθηκε από τη δεύτερη ξαδέλφη του επειδή υπήρχαν περιουσιακές διαφορές μεταξύ τους. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η κόρη του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο!

Ένα ακόμη τραγικό στην υπόθεση ήταν πως ούτε και στο Εφετείο η μητέρα και η γιαγιά της πίστεψαν την κοπέλα, στηρίζοντας τον δράστη, ισχυριζόμενες ότι η 30χρονη ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή έδειχνε περισσότερη στοργή στον αδελφό της αλλά κι επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο!

 

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

AP24198153069028

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.