Newsroom

Newsroom

Σοκ στο Καζακστάν: Κλέφτες έσφαξαν τον ολυμπιονίκη του πατινάζ Ντένις Τεν

Η αστυνομία στο Αλμάτι δήλωσε ότι ο 25χρονος πρωταθλητής μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια πάλης με δύο άνδρες που προσπάθησαν να κλέψουν τους καθρέφτες στο αυτοκίνητό του. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία.

5b50f79a1dc524fa058b463f

Η Διεθνής Ένωση Πατινάζ (ISU), το παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο του αθλήματος, δήλωσε ότι ήταν “βαθιά λυπημένη” από το θάνατο του Τεν που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι το 2014.

Ο Τεν έφτασε στην 11η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ το 2010 και τέσσερα χρόνια αργότερα στο Σότσι έγινε ο πρώτος αθλητής του πατινάζ από το Καζακστάν που κερδίζει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.


Φέτος αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Pyeongchang, όπου επεφευμήθηκε από τους φιλάθλους λόγω της κορεατικής καταγωγής του.

Ο υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Καζακστάν Arystanbek Mukhamediuly αποκάλεσε τον θάνατο του Τεν «μια αναντικατάστατη απώλεια για τη χώρα».

“Αυτό είναι τρομερό και άδικο”, προσθέτει. “Είναι τεράστια θλίψη για τους γονείς του, δάκρυα για όλους όσους ήξεραν τον Denis. Όλοι τον αγαπούσαν τόσο πολύ και τον σέβονταν».

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…