Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η κατάθεση της 30χρονης για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου τράβηξε τα μαλλιά»

«Μου έλεγε ότι ήταν κάτω από το σπίτι μου...» φαίνεται να κατήγγειλε η 30χρονη κοπέλα για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 30χρονης κοπέλας από γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ, με τον ίδιο να κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις του ακόμα και μέσα στο ραδιομέγαρο. 

Μάλιστα η κατάθεση της νεαρής γυναίκας πραγματικά σοκάρει, καθώς αναφέρει το τι πέρασε στα χέρια του κακοποιητή της, με την ίδια να επισημαίνει ότι τη χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε απ’ τα μαλλιά. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όπως τονίζει η 30χρονη όταν τηλεφώνησε στην εν διαστάσει σύζυγο του δημοσιογράφου της είπε και αυτή ότι δεχόταν απειλές.

«Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου τράβηξε τα μαλλιά» – Σοκάρει η κατάθεση για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

«Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά. Πήγα στο ΚΑΤ και στη 01:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι ήταν κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:30 άρχισε να με καλεί στο τηλέφωνο, κάτι που μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία. Στις 23:00 το βράδυ επικοινώνησα με την εν διαστάσει σύζυγό του και με ενημέρωσε ότι κι αυτήν την απείλησε μέσω τηλεφώνου»

Ειδήσεις σήμερα:

Βολιβία: Η στιγμή που ο πρόεδρος Άρσε έρχεται τετ α τετ με τον πραξικοπηματία στρατηγό (video)

Πού τα βρίσκετε τα λεφτά, μωρέ;

Ηλίας Βαλάσης για γνωστό βουλευτή: «Μου ζήτησε να του πω 12 άτομα για να τους δώσει 500 ευρώ»