Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικές σκηνές στον Βαρνάβα: H στιγμή που το συνεργείο του OPEN απειλείται από τη φωτιά (video)

Αρκετά δύσκολες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στον Βαρνάβα.

Screenshot 2024 08 11 211302

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και το συνεργείο του OPEN βρέθηκε στο σημείο για να μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στους τηλεθεατές.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Έχουμε εγκλωβιστεί από τη φωτιά ,δυστυχώς» ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου, Γιάννη Ζιάκα, ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

«Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρε πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπαίνει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ του OPEN την ώρα που ο κάμεραμαν Παναγιώτης Λιανός έδειχνε τις σοκαριστικές εικόνες στον τηλεοπτικό αέρα.

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

oasa

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.