Newsroom

Newsroom

Σώτη Τριανταφύλλου: Ακραία επίθεση στο ΚΚΕ – Ζητά από τον Μητσοτάκη να πάρει μέτρα

«Το ΚΚΕ παραμένει παράγοντας ανωμαλίας έχοντας διαβρώσει τα πάντα», γράφει ανάμεσα σε άλλα απίστευτα η Σώτη Τριανταφύλλου

triantafyllou

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σώτη Τριανταφύλλου εξαπολύει επίθεση στο ΚΚΕ και σίγουρα ούτε η τελευταία.

Η συγγραφέας και αρθρογράφος που τα τελευταία χρόνια διεκδικεί τον τίτλο του πιο γνήσιου εκφραστή του λεγόμενο «ακραίου κέντρου», συχνά πυκνά γράφει σαν όντως να πιστεύει πως για όλα τα στραβά της χώρας φταίει το ΚΚΕ, η Αριστερά και όσοι γενικά διεκδικούν κάτι από τη ζωή τους.

«Η αφισοκόλληση είναι το χόμπι τους», είναι ο τίτλος τους νέου της άρθρου και μέσα σε αυτό το μόνο που δεν ζητά είναι τα τεθεί το ΚΚΕ εκτός νόμου. Αφορμή για το νέο «ξέσπασμα» της Σ. Τριανταφύλλου στάθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» που αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα.

«Το ζήτημα είναι βαθύτερο και ευρύτερο: το ΚΚΕ δεν σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους –νόμος είναι το δίκιο του εργάτη– ενώ οι φιλελεύθεροι δείχνουν να φοβούνται μήπως του ξανακατέβει η ιδέα να ξεκινήσει εμφύλιο πόλεμο. Καθώς επικρατεί ανοχή και σιωπή, το ΚΚΕ παραμένει παράγοντας ανωμαλίας έχοντας διαβρώσει ήδη από το 1974 τον συνδικαλισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό γενικότερα. Η παράνομη αφισοκόλληση είναι μια λεπτομέρεια: το νομικό σύστημα έχει κακομάθει τους Κνίτες θεωρώντας τους λίγο χωρικούς», γράφει η εξαίρετη κατά τ’ άλλα συγγραφέας ενώ σε άλλο σημείο απευθύνεται με απόγνωση στον πρωθυπουργό και σημειώνει:

«Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει τέλος στην ειδική μεταχείριση του ΚΚΕ –όχι μόνο επειδή το Κόμμα δεν σέβεται τον δημόσιο χώρο, αλλά επειδή, γενικότερα, συμπεριφέρεται με άκρως ναρκισσιστικό τρόπο έναντι του νόμου και του ήθους. Όπως όλοι ξέρουμε, το ΚΚΕ προβάλλει και διαδίδει ένα ψευδές ιστορικό αφήγημα στο οποίο η απόκριση είναι σκανδαλωδώς χλιαρή: ενώ προπαγανδίζει όπως ξέρουν να προπαγανδίζουν οι κομμουνιστές και οι ναζιστές, η πλευρά της δικαιοσύνης και της ιστορικής αλήθειας απλώς ψελλίζει.

Η απάντηση ΚΚΕ στη Σώτη Τριανταφύλλου

Μέσα από καυστικό σχόλιο στον Ριζοσπάστη, το ΚΚΕ απάντησε στην συγγραφέα αναφέροντας αναλυτικά:

«Καιρό είχε η Σώτη Τριανταφύλλου να ξεράσει τον αντικομμουνισμό της από τα «ΝΕΑ». Φαίνεται όμως ότι η υπομονή της εξαντλήθηκε, βλέποντας τις 150.000 λαού και νεολαίας να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» ως του μεγαλύτερου πολιτικού και πολιτιστικού γεγονότος της χρονιάς.

Σκέφτηκε λοιπόν πως «δεν πάει άλλο» και έπεσε με τα μούτρα στο λιβελογράφημά της. Τι την πείραξε; Η …αφισοκόλληση για την προπαγάνδιση του Φεστιβάλ!

Από εκεί ξεκινάει για να ξεδιπλώσει όλο το αραχνιασμένο κουβάρι της σκέψης της, που καταλήγει σε επικίνδυνες ανοησίες, όπως ότι «το ΚΚΕ παραμένει παράγοντας ανωμαλίας έχοντας διαβρώσει τον συνδικαλισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό γενικότερα».

Απευθύνει μάλιστα «έκκληση» προς κάθε αρμόδιο να φροντίσει ώστε το ΚΚΕ να «απολογηθεί» (!) επιτέλους για τα «ιστορικά του εγκλήματα», για τους «πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους συνέβαλε στην καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας», για το «μίσος που υποδαυλίζει στην κοινωνία» και για τις «καθημερινές του παρανομίες».

Τελικά, δύσκολο πράγμα να είσαι …αξιωματικός υπηρεσίας στο «γραφείο αντικομμουνισμού» μέρες του Φεστιβάλ. Από εμάς, περαστικά της και …ξίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Πλακιάς: Έξαλλος με τη συναυλία για τα Τέμπη – «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€»

Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία και φέρνει αντικυκλώνα – SOS για καταιγίδες και 150 τόνους νερού

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Καβγάς Κανέλλη με Τάκη on air: «Και η προβοκάτσια θέλει γκατς και αυτά δεν τα έχεις» (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Βελόπουλος: «Τράπαρε» στην Βουλή με Light και Thug Slime – «Απαγορεύστε την τραπ» (video)

velopoulos

Βελόπουλος: «Τράπαρε» στην Βουλή με Light και Thug Slime – «Απαγορεύστε την τραπ» (video)

«Προτείνουμε κατάργηση τώρα αυτών των τραγουδιών, που προάγουν τη χρήση ναρκωτικών και τις δολοφονίες», τόνισε…

Σάλος με ανάπηρο δημοσιογράφο του BBC: Αναγκάστηκε να συρθεί μέσα σε αεροπλάνο για να πάει στην τουαλέτα

Καταγραφή 1

Σάλος με ανάπηρο δημοσιογράφο του BBC: Αναγκάστηκε να συρθεί μέσα σε αεροπλάνο για να πάει στην τουαλέτα

Μάλιστα ο ίδιος ο δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ότι του είπαν ότι το καροτσάκι δεν…

ΟΗΕ και Χεζμπολάχ: «Ψευδής η χερσαία επιδρομή» – Διαψεύδουν ότι ισραηλινοί στρατιώτες έχουν περάσει τα σύνορα του Λιβάνου

AP24275280466453

ΟΗΕ και Χεζμπολάχ: «Ψευδής η χερσαία επιδρομή» – Διαψεύδουν ότι ισραηλινοί στρατιώτες έχουν περάσει τα σύνορα του Λιβάνου

Σε γραπτή δήλωσή του προς το Ρόιτερς, ο Αφίφ δήλωσε πως η Χεζμπολάχ δεν έχει…

Η Καρυστιανού απάντησε για τη συναυλία και το εισιτήριο: «Κρίμα που αμαυρώνεται από ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο»

karystianou

Η Καρυστιανού απάντησε για τη συναυλία και το εισιτήριο: «Κρίμα που αμαυρώνεται από ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο»

«Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό», τονίζει στην απάντησή της η Μαρία Καρυστιανού

Τέμπη: Τι έχει συμβεί με τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Η διαφωνία για το εισιτήριο

InCollage 20241001 140502502

Τέμπη: Τι έχει συμβεί με τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Η διαφωνία για το εισιτήριο

H ανακοίνωση της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο έφερε έντονες αντιδράσεις από οικογένειες θυμάτων ως προς…