Σπάρτη: Ο πατέρας είχε κρυφό φάκελο με ντοκουμέντα από τον βιασμό της 9χρονης (video)

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε για πέντε χρόνια μία 9χρονη στα χέρια του πατέρα της στη Σπάρτη, καθώς κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 4 ετών.

βιαστη

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί τη Δευτέρα ο 40χρονος άνδρας από την Σπάρτη που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του, από την ηλικία των 4 ετών. Ο πατέρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της κόρης του. Ειδικότερα κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

 

Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία 40χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

 

Είχε στην κατοχή του ντοκουμέντα του βιασμού

Την ίδια ώρα, ο πατέρας κατηγορείται πως κατείχε σε κρυφό φάκελο υλικό και ντοκουμέντα της φρίκης που προξενούσε στο μικρό αγγελούδι.

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Η τρομακτική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το θύμα δεν άντεξε άλλο και εξομολογήθηκε στη μητέρα του τα όσα τραγικά βίωνε από τον πατέρα της. Αμέσως μετά, η μητέρα προσέφυγε στις Αρχές και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης τους τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκάλυψη ξεκίνησε όταν ο αδερφός της μικρής βρήκε στο σπίτι του πατέρα τους ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι ήταν. Εκείνος απάντησε ότι ανήκει στη φίλη του.

Όταν ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι, περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό, με την αδερφή του να είναι παρούσα. Μόλις το κορίτσι άκουσε την αφήγηση, ξέσπασε σε κλάματα, και όταν η μητέρα της τη ρώτησε τι συμβαίνει, αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Γιούχαραν τον 40χρονο

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν, ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα και με «βαριές» εκφράσεις.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα

YouTube video player
(φωτο αρχείου)

Ειδήσεις σήμερα:

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)

Ενδοικογενειακή βία: Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο, την πεθερά και την κουνιάδα της νεαρή γυναίκα

Ισραηλινός επιχειρηματίας… φέσωσε μαγαζί στη Μύκονο με 70.000 ευρώ (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

Στον τελικό του Beach Volley Γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά υπήρξε ένταση ανάμεσα στις αθλήτριες της…