Στέφανος Κασσελάκης: Όλα δείχνουν πως αύριο θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στ. Κασσελάκης προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

5955896

Όπως όλα δείχνουν, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία φέρεται πως θα ανακοινώσει και επίσημα αύριο Τρίτη (29/08), ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με επιστολή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Χανίων, προανήγγειλε ότι θα πάρει μέρος στην κούρσα για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ο 35χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, ζήτησε την κοινοποίηση επιστολής προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσω της οποίας τα προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση αύριο, Τρίτη, 29 Αυγούστου στους Τάφους του Βενιζέλου στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για βρόμικο πόλεμο εναντίον του, επειδή «κάποιοι τον φοβούνται».

Στην ίδια ανάρτηση έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την εταιρία του στις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια μήνυση ή αγωγή εναντίον του.

Μάλιστα, με ένα βίντεο στο twitter, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στις πρώτες ιδέες και προτάσεις που δέχθηκε από τους πολίτες και οι οποίες πρόκειται να ενταχθούν στο πολιτικό σχέδιο.

Ενδεικτικά παραδείγματα που περιλαμβάνονται στο βίντεο, είναι η πρόταση για ψηφιοποίηση των ραντεβού στα Νοσοκομεία, η παράδοση των φαρμάκων στο σπίτι για τους χρόνια πάσχοντες, η επιστροφή της δασοπροστασίας στα Δασαρχεία και η επανασύσταση του σώματος των δασοπυροσβεστών.

«Όσο οι άλλοι μιλούν για εμάς, εμείς μιλάμε με εσάς. Έχετε πάρει τη σκυτάλη της σύγχρονης Αριστεράς στα χέρια σας. Σας ακούμε, καταγράφουμε, φτιάχνουμε μαζί το σχέδιο μιας καλύτερης ζωής», είναι το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Οι πολιτικοί εμφανίζονται συχνά ως παντογνώστες μα η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός είναι ο σοφός. Διαβάστε τις προτάσεις, συμπληρώστε, διορθώστε, προτείνετε. Μόνο μαζί και με σχέδιο θα αναδείξουμε τις λύσεις για το μέλλον και τις ζωές μας!», τονίζει ο ίδιος.

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο…

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι