Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Η ΝΔ να απαντήσει για το δάνειό της

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Στέφανος Κασσελάκης από το απόγευμα της Δευτέρας όπου παρουσίασε το πόθεν έσχες του.

χατζη κασε

Να απαντήσει η ΝΔ για το δάνειό της και να μάθει ο λαός τι ρύθμιση έχει αυτό το κόμμα τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφερόμενος στον θόρυβο που έχει σηκώσει η ΝΔ γύρω από το πόθεν έσχες του, τόνισε ότι είναι κρίμα ένα ολόκληρο σύστημα να θέλει να αποπροσανατολίσει από την ακρίβεια, το έγκλημα των Τεμπών, την φορολογική αδικία, την σπατάλη που υπάρχει. «Για ποιο λόγο είναι κλειστή η πλατφόρμα του πόθεν έσχες; Πού είναι αυτό το ψηφιακό επιτελικό κράτος;» διερωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Γιατί δεν ήταν το paradise papers τότε στο πόθεν έσχες; (σ.σ. του Κ. Μητσοτάκη). Πού είναι σπίτι του Βολταίρου; Έχουν γίνει 4 εκλογικές αναμετρήσεις και δεν έχουμε το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, γιατί;».

«Η χώρα μας τόσες δεκαετίες δεν έχει πετύχει μια φορά σύγκλιση με την ΕΕ» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε διαφάνεια (…) Έγινε θέμα με το πόθεν έσχες μου σε διατεταγμένη υπηρεσία  από τα μίντια φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση και από υπουργούς και από τον πρωθυπουργό».  «Σας υπόσχομαι ότι εμείς δεν έχουμε κανένα οικονομικό συμφέρον.  Δεν έχουμε κρυφά κονδύλια όπως η ΝΔ» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τόσα χρήματα έχουμε πάρει από την Ευρώπη. Γιατί είμαστε τελευταίοι στην αγοραστική δύναμη, μετά από τόσες δεκαετίες; γιατί χρεοκοπήσαμε; Γιατί έχουμε θέμα με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορεί ο Έλληνας να περιμένει να αλλάξει κάτι στη χώρα αν έχει αποκτήσει ανοσία με το μαύρο χρήμα στην πολιτική. Δημιούργησε η ΝΔ ένα θέμα ότι εγώ σαν ιδιώτης στην Αμερική ευθύνομαι για τα προβλήματα της χώρας. Και αυτό που λέω εγώ είναι: Ορίστε, τα δούλεψα, αυτά έχω».

«Δεν είναι η πλατφόρμα ανοιχτή, τα έχω όλα, με χαρά να τα παρουσιάσουμε όλα» ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτώμενος σχετικά με τα έγγραφα για πόθεν έσχες και κάλεσε τον πρωθυπουργού να ανοίξει τώρα την ηλεκτρονική πλατφόρμα. «Δεν είναι δυνατόν από την κυβέρνηση να δημιουργείται ένα τέτοιο μεγάλο θέμα με έμενα, έναν ιδιώτη μέχρι πρότινος και να μην είναι δημόσιες οι ρυθμίσεις των οφελών της ΝΔ, το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη» υπογράμμισε ακόμα. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια στην πολιτική. Αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει στοιχεία για το 2023. Είναι η ώρα να απαντήσει η ΝΔ για το δάνειό της. Να ξέρει ο λαός τι ρύθμιση έχει αυτό το κόμμα» υπογράμμισε.

«Τα εισοδήματα τα οποία ανακοίνωσα είναι από μισθούς, και μπόνους που μου έδωσαν οι επενδυτές μου επειδή τους προκάλεσα κέρδη. Το ένα δάνειο είναι η υποθήκη του σπιτιού στη Νέα Υόρκη. Την πληρώνω νοικιάζοντάς το. Το άλλο είναι το φοιτητικό δάνειο του Τάηλερ. Από την άλλη ο πρωθυπουργός κρύβει τα Paradise papers, κρύβει το σπίτι του Βολταίρου, η Βουλή τον καλύπτει με αρχειοθέτηση της υπόθεσης, εν τω μεταξύ περνούν 4 εκλογικές αναμετρήσεις, και κλαψουρίζει ότι σπούδασε τα παιδιά του σε ακριβά πανεπιστήμια πουλώντας ακίνητα», ολοκλήρωσε την αναφορά του ο κ. Κασσελάκης, σχετικά με το πόθεν έσχες του, ενώ δεν έλειψε και μια μομφή προς τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, «να μην ανησυχεί αν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψω. Πάντως δεν θα χρειαστεί να πουλήσω επιστολές του Ιησού και μετά ως υπουργός Υγείας, να αποκαλώ κάφρους και ανθρωπάκια τους νοσηλευτές».

Ερωτώμενος για την κριτική που του ασκεί η κυβέρνηση και το νόμο ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «αυτός ο νόμος δεν έγινε για να μπορεί ένας απόδημος να φέρει άσπρα στην Ελλάδα. Έγινε για να μην μπορούν οι πολιτικοί που έχουν προδώσει αυτή τη χώρα να βγάζουν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό», με τον ίδιο να διερωτάται: «5 χρόνια κυβερνά η ΝΔ γιατί δεν άλλαξε το νόμο; Τι θέλει μόνο τις ψήφους των αποδήμων;».

 

 

 

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.