Στέλεχος της ΝΔ στηρίζει δημόσια Λεπέν, Μελόνι και Όρμπαν: «Πατριώτες όσοι τους ψηφίζουν» (video)

«Πάμε σε ένα θέμα που το ακούω και πραγματικά εκπλήσσομαι και θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας», ανέφερε ο Δημήτρης Καμπόσος, στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Άργους - Μυκηνών

στέλεχος ΝΔ Καμπόσος

Ο πρώην δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καμπόσος εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά για να «φωνάξει» δημόσια τη χαρά του για την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, καθώς όπως αναφέρει είναι πατριωτική επιλογή να ψηφίζεις Λεπέν, Μελόνι και Όρμπαν.

Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης είπε ότι «πάμε σε ένα θέμα που το ακούω και πραγματικά εκπλήσσομαι και θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.

Ακούω ότι τους ενοχλεί στην Ιταλία που ψηφίζουν Μελόνι, τους ενοχλεί στη Γαλλία που ψηφίζει ο κόσμος Λεπέν, τους ενοχλεί η Ολλανδία, τους ενοχλεί ο Όρμπαν, τους ενοχλεί η Γερμανία, τους ενοχλούν όλοι.

Ποιοί είναι αυτοί που ενοχλούνται και ποιοι είναι αυτοί πους τους αποκαλούν τους παραδοσιακούς πατριώτες, γιατί εάν δείτε και γουγκλάρετε λίγο ποιοι ψήφισαν τη Λεπέν από ποια κοινωνικά στρώματα, θα καταλάβετε ότι παραδοσιακός κόσμος που ψήφιζε παραδοσιακά Αριστερά, τώρα ψηφίζουν όλοι την Λεπέν.

Μήπως επειδή το μεγάλο τζαμί στο Παρίσι έβγαλε ντιρεκτίβα ότι πρέπει να ψηφιστεί οτιδήποτε άλλο πλην της Λεπέν.

Δεν είναι φιλάνθρωποι αυτοί που τα λένε αυτά, ούτε αγάπησαν αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να βρουν μία καλύτερη τύχη, πληρώνοντας ενδιάμεσους και χρησιμοποιώντας τις ΜΚΟ που πληρώνονται από κάποιους.

Από ποιους πληρώνονται. Ερωτηματικό πελώριο. Καταπιείτε την καραμέλα περί ακροδεξιάς».

Μάλιστα, αφού μίλησε και για τον ρόλο των δημοσιογράφων συμπλήρωσε ότι «είναι ένα ποτηράκι το οποίο θα το πιείτε, διότι τα έθνη δεν αντέχουν άλλο αυτούς τους βιασμούς που κάνετε. Οι άνθρωποι που ψηφίζουν αυτά τα κόμματα είναι πατριώτες και τίποτα παραπάνω».

Η διαγραφή από τη ΝΔ για αντισημιτισμό και η επιστροφή με απόφαση Μητσοτάκη

Το 2018 ο τότε δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία, καθώς είχε προχωρήσει σε αντισημιτικά σχόλια εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη και κατά τη διαγραφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι «δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο λόγο από στελέχη της ΝΔ».

Ωστόσο στις 17 Ιουλίου του 2023 με απόφαση του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Καμπόσος είχε επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, με τον στέλεχος της ΝΔ να αναφέρει «προχωράμε δυνατά όπως πάντα. Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού».

ανακληση

Υπενθυμίζεται ότι για τον Γιάννη Μπουτάρη ο πρώην δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε αναφέρει «ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης.

Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός.

Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα: Άφησε αιμόφυρτη τη σύντροφό του – Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Aνατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του φοιτητή στα Σπάτα: «Δεν είναι αυτοχειρία – Υπάρχουν σημάδια στραγγαλισμού» (video)

Εριέττα Κούρκουλου για Αυγενάκη: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; – Υπάρχει τεράστια βρώμα στην εξουσία και το χρήμα»

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν «είπε» το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη μπροστά στην Σακελλαροπούλου;

Πύργος: Πέταξε τη γυναίκα του απ’ το μπαλκόνι – Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

pexels neosiam 635356

Πύργος: Πέταξε τη γυναίκα του απ’ το μπαλκόνι – Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Πύργο, με έναν άνδρα να πετάει τη γυναίκα του…

Η διαφορετική ανάγνωση του ΚΚΕ για τις εκλογές στη Γαλλία και τη νίκη της Αριστεράς – Η δήλωση Κουτσούμπα

Γαλλία ΚΚΕ

Η διαφορετική ανάγνωση του ΚΚΕ για τις εκλογές στη Γαλλία και τη νίκη της Αριστεράς – Η δήλωση Κουτσούμπα

Το ΚΚΕ δεν είδε το παραμικρό «καλό» στο αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών

Τηλεθέαση: Πρώτη και σε αυτή τη «μάχη» η Εθνική ομάδα – Πόσοι είδαν το ματς με την Κροατία

6269069

Τηλεθέαση: Πρώτη και σε αυτή τη «μάχη» η Εθνική ομάδα – Πόσοι είδαν το ματς με την Κροατία

Η Εθνική πέρα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, νίκησε και στην τηλεθέαση