Newsroom

Newsroom

Στενή φίλη Κασσελάκη: «Είναι σαν να έχει φως μέσα του, πάντα τον ενδιέφερε να προσφέρει» (video)

Πολλά ενδιαφέροντα για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είχε να πει η καλή του φίλη απ' τη Νέα Υόρκη, Βάνα Κουτσομύτη

5980968

Στενή φίλη του Στέφανου Κασσελάκη, απ’ την Αμερική, μίλησε στην κάμερα του Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», λέγοντας τα καλύτερα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τόνισε ότι είναι φιλόξενος, συμπληρώνοντας ότι έχει φως μέσα του.

Πιο συγκεκριμένα η Βάνα Κουτσομύτη γνώρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω κοινών φίλων, στο Λονδίνο το 2010 και δούλεψαν μαζί σε τράπεζα. Στις δηλώσεις της ανέφερε ότι πάντα ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να βοηθήσεις τους ανθρώπους και να προσφέρει στη χώρα του, καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι είναι Έλληνας.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είναι σαν να έχει φως μέσα του. Είναι πολύ φιλόξενος. Πρόσφατα τον συνάντησα με τον Τάιλερ στο Μαϊάμι και δειπνήσαμε μαζί στο σπίτι του και ήταν τόσο ωραία, τόσο ανθρώπινα, τόσο άνετα. Είναι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος, ενδιαφέρεται αληθινά, πάντα κάνει ερωτήσεις για τους άλλους και θέλε να τους γνωρίσει καλύτερα. Ο Τάιλερ είναι αξιόπιστος, περιποιητικός, ο τέλειος σύντροφος για να βρίσκεται στο πλάι του Στέφανου.

Αυτό που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν για τον Στέφανο είναι ότι θέλει πολύ να βοηθάει τους ανθρώπους. Αν βρίσκεται σε μία παρέα και συνειδητοποιήσει ότι κάποιος δεν μιλάει πολύ θα φροντίσει να του μιλήσει και αυτό είναι υπέροχο όταν πρόκειται για μία φιλία, γιατί αισθάνεσαι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ενδιαφέρεται για τους άλλους ανθρώπους. Ο Στέφανος είναι οργανωτικός στο σπίτι. Ο Τάιλερ έχει αφοσιωθεί με την διακόσμηση και να είναι όλα στην κατάλληλη θέση.

Ο Στέφανος αγαπάει το φαγητό και εκτιμά την καλή, παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Είναι περήφανος που είναι Έλληνας. Πάντα τον ενδιέφερε να προσφέρει στην Ελλάδα, ενδιαφερόταν για τη χώρα του. Πάντα συστήνεται ως Έλληνας, αυτό είναι το πάθος του. Είναι κοντά με τον αδερφό και τους γονείς του και έχουν μία πολύ όμορφη σχέση».

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της – Τον κάρφωσε στον τοίχο και τον πυροβολούσε

ΗΠΑ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της – Τον κάρφωσε στον τοίχο και τον πυροβολούσε

«Έχουμε περάσει πάνω από 100 ώρες βλέποντας ανατριχιαστικά βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα στο κινητό…