Στη Δικαιοσύνη Σωκράτης Φάμελλος και Δώρα Τσαμπάζη μετά από τη διάδοση fake news στο X

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ανώνυμη ανάρτηση στο Χ, σύμφωνα με την οποία Σωκράτης Φάμελλος και Δώρα Τσαμπάζη έχουν σχέση και μάλιστα φιλοξενήθηκαν για πέντε μέρες σε εξοχικό της Έφης Αχτσιόγλου στο Πήλιο

φαμελλος

Η ανάρτηση από έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ανέφερε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «πέρασε τις διακοπές του Αυγούστου μαζί με τη νέα του σύντροφο, Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για πέντε μέρες».

Screenshot 2024 08 24 181120

Ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη αντέδρασαν με έντονο τρόπο και ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Η κ. Τσαμπάζη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες». Ο κ. Φάμελλος επίσης διαμαρτυρήθηκε έντονα, γράφοντας: «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας».

Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου, το όνομα της οποίας επίσης αναφέρθηκε, κάνοντας λόγο για ψευδείς δηλώσεις.

 

Τζούλια Δημακοπούλου: Έφυγε από τη ζωή η ιδρύτρια του ΙΣΕΤ και της γκαλερί «Νέες Μορφές»

Τζούλια Δημακοπούλου: Έφυγε από τη ζωή η ιδρύτρια του ΙΣΕΤ και της γκαλερί «Νέες Μορφές»

Ιδρύτρια της ιστορικής γκαλερί “Νέες Μορφές” και του IΣΕΤ, του Ινστιτούτου Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, έπαιξε…