Στις 30 Απριλίου η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη

[…]

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη στην Ελλάδα, καθώς το υπουργείο Δικαιοσύνης της ΠΓΔΜ έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα που είχε διαβιβάσει το Νοέμβριο του 2011 ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στο Σκοπιανό ομόλογό του.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 14:00 το μεσημέρι κλιμάκιο της Interpol της ΠΓΔΜ θα παραδώσει το Μάκη Ψωμιάδη στα σύνορα στις ελληνικές αρχές.

Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας συνελήφθη από την αστυνομία της ΠΓΔΜ στις 9 Νοεμβρίου 2011, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων και στη συνέχεια ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκισή του. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε «στημένα» παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…