Newsroom

Newsroom

Στο νοσοκομείο η Μαρία Καβογιάννη

Όλα ήταν έτοιμα για την σημερινή πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Λυσιστράτη, όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αντώνης Λουδάρος,…

kabogiannh

Όλα ήταν έτοιμα για την σημερινή πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Λυσιστράτη, όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Νάντια Κοντογεώργη και πολλοί ακόμα. Ωστόσο, ένα απρόοπτο στην πρόβα τζενεράλε το βράδυ της Τετάρτης έμελλε να ανατρέψει τα σχέδια.

Η Μαρία Καβογιάννη έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το χέρι της. Η πρωταγωνίστρια, που θα υποδυόταν τον ομώνυμο ρόλο του έργου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Να πω κάτι δυσάρεστο. Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η Λυσιστράτη. Ήταν να παίξει σήμερα στο θέατρο Βράχων και αύριο στη Νίκαια. Ωστόσο, έπεσε η Μαρία η Καβογιάννη και έσπασε το χέρι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, γιατί σήμερα θα χειρουργηθεί η γυναίκα. Άρα αναβάλλεται και η σημερινή και η αυριανή παράσταση. Με κάποιο τρόπο από την εταιρία παραγωγής θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, δεν θα τα χάσετε!», είπε ο παρουσιαστής.

Απίστευτη ισραηλινή προπαγάνδα κατά των Παλαιστινίων με… αποκριάτικο μαχαίρι

GUIMTjLXAAAiUnm

Απίστευτη ισραηλινή προπαγάνδα κατά των Παλαιστινίων με… αποκριάτικο μαχαίρι

Πρώην εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού δημοσίευσε ένα ματωμένο μαχαίρι που υποτίθεται πως χρησιμοποιήθηκε από…