Newsroom

Newsroom

Στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο ρελαντί με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και ταυτόχρονα πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα σε ντέρμπι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

57435dbd1dc524473d8b4844

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έφτασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση (7 βαθμοί), ενώ η Ένωση έμεινε στους 5 και ο Πανιώνιος, που τέθηκε γρήγορα εκτός «κούρσας», στον ένα βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο, καθώς η Ένωση εμφανίστηκε πολύ κουρασμένη μετά τον τρίτο αγώνα που έδωσε στο τελευταίο εξαήμερο και αν εξαιρεθεί η φάση στο 7ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Τζεμπούρ στο πρώτο δοκάρι το ξεπέταγμα του Σιμόες έφερε μια άστοχη κεφαλιά από καλή θέση, δεν απείλησε ποτέ τον Στιλ.

Στο 11΄ από λάθος των παικτών της Ένωσης στο ξεκίνημα της φάσης ο Λέτο πάσαρε στον Λουντ κι εκείνος βρήκε τον Μπεργκ, που προσπάθησε να κάνει το τακουνάκι, για να φτάσει η μπάλα στον Λουντ μετά από κόντρα στον Ντιντάκ και ο Φινλανδός να γράψει το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε στο 30΄ και στη δεύτερη ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι: ο Κολοβέτσιος αρχικά και ο Σιμόες στη συνέχεια έχασαν τον Βιγιαφάνιες, που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μπεργκ με προβολή έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης με εξαιρετική ενέργεια στο 90′. 

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.