Στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο ρελαντί με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και ταυτόχρονα πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα σε ντέρμπι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

57435dbd1dc524473d8b4844

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έφτασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση (7 βαθμοί), ενώ η Ένωση έμεινε στους 5 και ο Πανιώνιος, που τέθηκε γρήγορα εκτός «κούρσας», στον ένα βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο, καθώς η Ένωση εμφανίστηκε πολύ κουρασμένη μετά τον τρίτο αγώνα που έδωσε στο τελευταίο εξαήμερο και αν εξαιρεθεί η φάση στο 7ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Τζεμπούρ στο πρώτο δοκάρι το ξεπέταγμα του Σιμόες έφερε μια άστοχη κεφαλιά από καλή θέση, δεν απείλησε ποτέ τον Στιλ.

Στο 11΄ από λάθος των παικτών της Ένωσης στο ξεκίνημα της φάσης ο Λέτο πάσαρε στον Λουντ κι εκείνος βρήκε τον Μπεργκ, που προσπάθησε να κάνει το τακουνάκι, για να φτάσει η μπάλα στον Λουντ μετά από κόντρα στον Ντιντάκ και ο Φινλανδός να γράψει το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε στο 30΄ και στη δεύτερη ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι: ο Κολοβέτσιος αρχικά και ο Σιμόες στη συνέχεια έχασαν τον Βιγιαφάνιες, που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μπεργκ με προβολή έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης με εξαιρετική ενέργεια στο 90′. 

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…