Newsroom

Newsroom

«Στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών άλλοι δυο πασίγνωστοι τραγουδιστές και πρόσωπο της τηλεόρασης» (video)

«Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες», όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» που αποκάλυψε το θέμα

miko

Tο απόγευμα της Πέμπτης (04/07) το φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι δεσμεύτηκε η περιουσία πασίγνωστου τραγουδιστή καθώς ελέγχεται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο οικονομικός εισαγγελέας ερευνά τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρημάτων με τον καλλιτέχνη να απαντά μέσω των δικηγόρων του πως δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν είναι ο μόνος που έχει μπει στο στόχαστρο της συγκεκριμένης Αρχής, αφού ελέγχονται και άλλα γνωστά πρόσωπα.

«Υπάρχει πληροφορία ότι στο στόχαστρο της συγκεκριμένης αρχής είναι και άλλα δημόσια λαμπερά πρόσωπα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πρόκειται για δυο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, αντίστοιχου βεληνεκούς (σ.σ. με τον συνάδελφό τους που ελέγχεται) και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες, έχουν μπει όλα τους τα φορολογικά στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματά τους και θα εκπλαγούμε», ανέφερε η Άρια Καλύβα.

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα (video)

CropImage 3

Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα (video)

Αν το σύστημα ήταν αντίστοιχο στην Ελλάδα, θα ήταν «δύσκολο» για τον κ. Μητσοτάκη να…

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει δύο γυναίκες που ψώνιζαν στην Σκιάθο

5860198

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ασθενοφόρο παρασύρει δύο γυναίκες που ψώνιζαν στην Σκιάθο

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (05/07) και προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο…