Newsroom

Newsroom

Στους δρόμους οι αγρότες με τα τρακτέρ μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις απο την κακοκαιρία

αγροτες κομβοι

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι παραγωγοί και οι αγρότες της Θεσσαλίας. Είναι αποφασισμένοι να βγάλουν στους δρόμους τα τρακτέρ τους μέσα στον Αύγουστο, καθώς δεν έχουν αποζημιωθεί από τις ζημιές που προκάλεσαν οι τελευταίες κακοκαιρίες.

Όπως ανέφερε το  Star, οι αγρότες από τον κόμβο του Πλατυκάμπου στη Λάρισα έλαβαν την απόφαση να βγάλουν τα αγροτικά τους οχήματα στο δρόμο την Πέμπτη 1η Αυγούστου!

Ειδικότερα  στις 7:00 με τα αγροτικά τους μηχανήματα και οχήματα θα συγκεντρωθούν στο κόμβο του Πλατυκαμπου.

Διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν αποζημιωθεί από τον ΕΛΓΑ για τις καταστροφές που έχουν υποστεί από τις κακοκαιρίες Ντάνιελ και Ελίας.

Μπλόκα σε Λάρισα και Καρδίτσα 

Επίσης, αγρότες από την Καρδίτσα, σήμερα επιχείρησαν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο ύψος του Δέλτα  Καρδίτσας, ενώ σε κινητοποίηση αναμένεται να προχωρήσουν και οι αγρότες από τα Φάρσαλα.

 

Αποφασισμένοι για μπλόκα οι αγρότες της Θεσσαλίας

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη των αγροτών, υπάρχει μεγάλη αντίδραση καθώς κάποιοι έλαβαν μόλις 4€ το στρέμμα ως αποζημίωση για από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel,  άλλοι 40€ και ορισμένοι 70€. Δηλαδή,  τα συνολικά πόσα πού λαμβάνουν όπως λένε είναι πολύ κάτω του κόστους παραγωγής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

greek freak 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

Ο Greek freak δεν πτοείται από την ήττα με την Ισπανία και είναι έτοιμος να…