Newsroom

Newsroom

Συγκινεί η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου που νίκησε και τον καρκίνο και κέρδισε τον Μαραθώνιο

H Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είχε διαγνωσθεί με μυελοειδές καρκίνωμα - Είναι η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 39ο Μαραθώνιο "Είπα πως θα τερματίσω ό,τι και να γίνει".

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου

Μόνο συγκίνηση προκαλεί η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η  δρομέας που έκοψε πρώτη το νήμα στην γραμμή τερματισμού στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου αποκάλυψε πως πριν από περίπου δύο χρόνια είχε διαγνωσθεί με μυελοειδές καρκίνωμα.

«Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο» είπε.

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου για την πρωτιά στον 39ο Μαραθώνιο: «Ότι και αν γίνει θα τερματίσω»

Αναφερόμενη στην πρωτιά της στον Μαραθώνιο, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου είπε ότι δεν πίστευε πως τερμάτισε πρώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω».

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ότι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε η Βασιλική προσθέτοντας οτι πήρε μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…