Newsroom

Newsroom

Συγκλόνισε η Ανθή Βούλγαρη: «Έπαθα επιληπτική κρίση, έπεσα κάτω» (video)

«Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει», επισήμανε η Ανθή Βούλγαρη

profile player 960x540 1

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» ήταν νωρίτερα η Ανθή Βούλγραρη με τη δημοσιογράφο μεταξύ άλλων να μιλάει για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και να συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι πριν αντιληφθεί το πρόβλημα υγείας που έχει ένιωθε κάποιες ζαλάδες και νόμιζε ότι ήταν απ’ την υπερκόπωση. Όλα άλλαξαν όμως όταν έπεσε κάτω, ύστερα από επιληπτική κρίση, μαθαίνοντας στο νοσοκομείο τι πραγματικά συνέβαινε.

Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά από ό,τι πέρασε, αποφάσισε να κάνει αυτό που την ευχαριστεί και τη γεμίζει και θα ακούει το σώμα της.

Ανθή Βούλγαρη – «Έπεσα κάτω»

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε: «Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, έλεγα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη.

Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση.

Είχα ένα μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι καλά και με τον σύντροφό μου.

Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι