Newsroom

Newsroom

Συγκλόνισε η Μυρτώ Πισπινή: «Έχασα τον γιο μου πριν 2 χρόνια, δημιούργησα ομάδα πενθούντων γονέων» (video)

«Τσακίζουν» τα λόγια της ηθοποιού Μυρτούς Πισπινή για την απώλεια του γιού της

Καλημέρα ζωή Kalimera zoi μέρος β΄ 0 1 screenshot

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη έδωσε η ηθοποιός Μυρτώ Πισπινή, η οποία μεταξύ πολλών άλλων συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε και στην απώλεια του γιου της, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή πριν από δυο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα η καλλιτέχνης που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή», ανέφερε ότι δεν μιλούσε ποτέ για το τραγικό συμβάν, αλλά τελευταία το κάνει για να ενημερώσει τον κόσμο. Μάλιστα επισήμανε επίσης ότι ήρθε πρώτη φορά αντιμέτωπη με μια τόσο μεγάλη απώλεια, καθώς ούτε τους γονείς της είχε χάσει, τονίζοντας ότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα πενθούντων γονέων που συναντιούνται ώστε να αντιμετωπίσουν μαζί τις δυσβάστακτες αυτές απώλειες.

Μυρτώ Πισπινή -«Έχασα τον γιο μου πριν 2 χρόνια»

Ο μόνος λόγος που το τελευταίο διάστημα βγαίνω σε κάποια Μέσα, είναι γιατί θέλω να ενημερώσω τον κόσμο, επειδή έχασα πριν δυο χρόνια τον γιο μου. Ήρθα για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμέτωπη με την τεράστια δυσκολία που έχει ένα πένθος.

Δεν είχα χάσει ούτε τους γονείς μου, δεν ήξερα πως είναι. Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του γιου μου δημιούργησα μία ομάδα πενθούντων γονέων επειδή δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα τέτοια ομάδα στήριξης.

Αν υπήρχε κάποια ομάδα σαν αυτή όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος μου, ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω και σε άλλη πόλη για να βρίσκομαι εκεί.

Δημιούργησα αυτή την ομάδα εδώ και έναν χρόνο. Συναντιόμαστε μαζί με άλλους γονείς που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο κάθε Σάββατο σε έναν χώρο που μας παραχωρεί ο Δήμος Κηφισιάς. Το παλεύουμε όσο μπορούμε και εκεί που καταλήγουμε πάντα είναι ότι πρέπει να αναπτυχθεί μέσα μας μια αίσθηση υπομονής.

Πρέπει να αφήνεσαι σε αυτό που συμβαίνει, γιατί αν το πολεμήσεις μπορεί να τρελαθείς. Είναι ένα τσουνάμι που έρχεται και αν εσύ τρομάξεις από αυτό το τσουνάμι που έρχεται και σε κατακλύσει και πας να το αποφύγεις, υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε ουσίες να αρρωστήσεις και σωματικά και ψυχικά.

Πέρα από την ψυχοθεραπεία ίσως στην αρχή χρειαστεί και κάποια φαρμακευτική αγωγή. Πάντα πρέπει να υπάρχουν δίπλα μας φίλοι. Ο χειρότερος σύμβουλος είναι η μοναξιά. Αν ο πόνος είναι χίλια, με τη μοναξιά γίνεται εκατομμύρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η «κατρακύλα» φέρνει ανασχηματισμό – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την κυβέρνηση

Ηλεία: Ο δολοφόνος καταδικάστηκε το 2017 για τον βιασμό της ξαδέρφης του πατέρα της 11χρονης (Video)

Παραλίγο παγκόσμιο viral… να γινόταν η αντίδραση του Γουίλιαμς Γκος προς τον Μπαρτζώκα (video)

Κραουνάκης: «Η Μοσχολιού σε τραγούδια μου έχει πει απίστευτες λέξεις – Δεν είπε ποτέ αυτό το βγάζω» (video)