Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Αφήνουν λουλούδια στο γραφείο του

Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο γραφείο του ποινικολόγου.

59e077bc1dc52479708b4697

Από το πρωί  πολλοί δικηγόροι έχουν περάσει από το γραφείο του, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης,

ενώ κάποιοι άφησαν και λουλούδια στην μνήμη του.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα ενός δικηγόρου, φίλου του, ο οποίος στάθηκε μπροστά στην κλειστή πόρτα του δικηγορικού γραφείου. Αφήνει ένα μπουκέτο λουλούδια στην πόρτα και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό ο οποίος δεν έπαιρνε καθόλου μέτρα προφύλαξης. όπως λένε ήταν ένας απλός άνθρωπος που έδινε συμβουλές στους συναδέλφους του και δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο από τις υποθέσεις του, για αυτό και κυκλοφορούσε ελεύθερος και χωρίς σωματοφύλακες.


Σύμφωνα με τις αρχές ο στενός συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που άνοιξε την πόρτα στους δύο άνδρες για το προκαθορισμένο ραντεβού, τα τηλέφωνα του 52χρονου ποινικολόγου και η ατζέντα με τις συναντήσεις αποτελούν τα κομμάτια ενός παζλ που καλούνται να συνθέσουν οι αναλυτές προκειμένου να εξιχνιάσουν τη μαφιόζικη εκτέλεση στο νεοκλασικό της Ασκληπιού.



Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…