Συγκλονιστική μαρτυρία για τη μητέρα που προσπάθησε να σώσει το μωρό της: "Προσπάθησε να το θηλάσει ακόμη και στη θάλασσα"

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα στην 35χρονη Μαργαρίτα, τη γυναίκα που έχασε σήμερα τη μάχη με το θάνατο, για το πόσο προσπάθησε κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι να σώσει το έξι μηνών μωρό της.

5b5c6d171dc524d07e8b4578

Η 35χρονη, ενώ είχε ήδη υποστεί σοβαρά εγκαύματα έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει στη ζωή το μόλις έξι μηνών αγοράκι της. Η ίδια προσπαθούσε να το θηλάσει ακόμα και μέσα στο νερό που ήταν. Μέχρι να φτάσει ο άντρας της με το ασθενοφόρο και να ξεκινήσουν οι τεχνητές αναπνοές στο μόλις έξι μηνών αγοράκι της η Μαργαρίτα ρωτούσε σοκαρισμένη: «Είναι καλά ο μπέμπης μου;».

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους, πυροσβέστης στο επάγγελμα ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά στο Μάτι. Η φωτιά όμως που έσπευσε να αντιμετωπίσει έφθασε και στο σπίτι του την ώρα που η σύζυγός του προσπαθούσε μαζί με το μωρό να βρει τρόπο να σωθεί.

«Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά. Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε» υποστηρίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να σώσει το έξι μηνών βρέφος μαζί με τη μητέρα του.

«Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει. Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων. Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Φονικές πυρκαγιές: Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους

Γλυφάδα: «Πόλεμος» μέσω TikTok ανάμεσα σε ανήλικους με αφορμή την επίθεση στην 14χρονη στη Γλυφάδα

Γλυφάδα: «Πόλεμος» μέσω TikTok ανάμεσα σε ανήλικους με αφορμή την επίθεση στην 14χρονη στη Γλυφάδα

Σε πολλές από τις αναρτήσεις κυριαρχούν επιθετικά σχόλια και απειλές κατά της φερόμενης δράστιδας

Συνελήφθη πρώην μοντέλο: Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της σε διαμέρισμα στην Αθήνα (video)

Συνελήφθη πρώην μοντέλο: Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της σε διαμέρισμα στην Αθήνα (video)

Μπλεξίματα για γνωστό πρώην μοντέλο και playmate καθώς συνελήφθη σήμερα Σάββατο (28/9) στο κέντρο της…