Συγκλονιστικό βίντεο: Άνδρας εγκλωβίζεται στην αυλή του σπιτιού του στο Μάτι ενώ φλόγες τον περικυκλώνουν

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο από τη φωτιά που κατέστρεψε το Μάτι και σκόρπισε το θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους αναρτήθηκε στο facebook.

5b5ae64b1dc524427f8b468f

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού πήγε εκεί προκειμένου να βρει και να σώσει τη γάτα. Ωστόσο κλείστηκε έξω από το σπίτι την ώρα που φωτιά το κύκλωνε.

Οι εικόνες από το βίντεο είναι συγκλονιστικές αφού δείχνουν πως σε δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα κύκλωσε το σπίτι του και ο ίδιος εγκλωβίστηκε.

Στο βίντεο ακούγεται επίσης ο αέρας να πνέει με απίστευτη ταχύτητα, συναγερμοί σπιτιών και ΙΧ να χτυπούν, ακούγονται εκρήξεις, ενώ ο ήχος από τις φλόγες που καίει σπίτια και δένδρα είναι ανατριχιαστικός.

Αν και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναζητά διέξοδο για να φύγει, δεν βρίσκει. Φωνάζει τη γάτα του να πάει κοντά του για να την προστατεύσει, ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα οι φλόγες που ήταν έξω από τη μάντρα του σπιτιού, πλέον είναι μέσα στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύντομα πύρινη βροχή λούζει το σπίτι, είναι τα φλεγόμενα κομμάτια από τα πεύκα που έχει καταστρέψει η φωτιά. Ο άνδρας προσπαθεί να καλυφθεί, ενώ σπίθες τον καίνε.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, η τύχη ήταν με το μέρος του, καθώς κατάφερε και επέζησε.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό 

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, έχουν απομακρυνθεί εσπευσμένα σχεδόν 200.000 άνθρωποι αφότου άρχισε η ουκρανική επιχείρηση