Συγκλονιστικός Παπασπηλιόπουλος: «Το coming out στην ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό» (Video)

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για την εξερεύνηση του εαυτού του και των ανθρωπίνων σχέσεων, τη δυσκολία του στην οικειότητα, τη βία της εποχής και τη γνωριμία του με τον Γιάννη Φέρτη.

b 28474 papaspiliopoilos

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία και την καταπίεση που βιώνουν οι άνθρωποι, αναφέρθηκε δε στην εργασιομανία του, και δεν παρέλειψε να μιλήσει ανοιχτά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Εργάζομαι πολύ, γιατί η ζωή μου έχει πολλές ανάγκες τις οποίες επιλέγω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτές. Το κυριότερο όμως είναι ότι στη δουλειά μας δεν έχουμε δεδομένες αμοιβές. Δεν πιστεύω ποτέ ότι σε μια νέα δουλειά τα πράγματα θα πάνε καλά. Εάν δεν είναι όπως τα περίμενα, θα καθίσω μέχρι το τέλος και δε θα πω κουβέντα», δηλώνει αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στις δουλειές μου είμαι δραματικόςυστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την ‘καταστροφή’ που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 – 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα».

«Οι σκέψεις και οι διαδρομές μου είναι αποτέλεσμα και της ψυχοθεραπείας, στην οποία πιστεύω αλλά δεν είναι πανάκεια. Το σημαντικό είναι να μην κρύβεσαι από τον εαυτό σου. Το come out που συνδέεται με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Αυτό το ‘πνίγομαι’, έτσι είμαι στη ζωή μου. Με συγκινεί η απόφαση κάποιου να σταματήσει να ψεύδεται στον εαυτό του αλλά και στους άλλους», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…