Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της, η Ντέμη Γεωργίου: «Θανάση πεθαίνω» (video)

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η σεφ και πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου, ενώ αδελφικός της φίλος αποκαλύπτει πως, λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, του έστειλε μήνυμα

ntemy

Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε η πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, αποκαλύπτει στενός της φίλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η σεφ υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη όσο βρισκόταν στην Πάρο και άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ντέμη Γεωργίου: Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου της – «Ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία»

 

Ο Θανάσης Καραχάλιος, ο οποίος θα ήταν και ένας από τους κουμπάρους της στον προγραμματισμένο γάμο της σεφ με τη σύντροφό της, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για όλα όσα βίωσε στην Πάρο.

Η Ντέμη Γεωργίου φαίνεται πως ένιωθε πως το τέλος πλησιάζει και ο Θανάσης Καραχάλιος εξομολογήθηκε όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες στιγμές της.

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να τη δει. Ένα μήνυμα “Θανάση πεθαίνω”, είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες, “η Ντέμη μου κάνει πλάκα”. Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε παπούτσια σε όλη την εθνική ομάδα – Μπήκε στο γήπεδο με καρότσι (video)

Λαμία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ξεψύχησε στον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία

 

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο