Σύμη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ

Νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον Μόσλεϊ να περπατά στο Πέδι της Σύμης και να κατευθύνεται προς τους βραχώδεις λόφους.

symi mosley 640x426 1

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας  εξασφάλισε και έφερε στη δημοσιότητα το BBC, στο οποίο διακρίνεται ο 67χρονος Βρετανός παρουσιαστής, Μάικλ Μόσλεϊ,  τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τετάρτη (5/6), να περπατά στο χωριό Πέδι της Σύμης.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας άνδρας κρατώντας μία ομπρέλα και ένα καπέλο, που όλα δείχνουν πως είναι ο Μόσλεϊ, περπατά δίπλα στη μαρίνα στο χωριό Πέδι, με κατεύθυνση τους βραχώδεις λόφους.

Στο βίντεο ο Μόσλεϊ φαίνεται να περπατά σταθερά και να είναι σε καλή φόρμα, όπως δήλωσε αστυνομικός στο BBC News.

Η εν λόγω εικόνα πιστεύεται ότι είναι μία από τις δύο τελευταίες λήψεις από κλειστό κύκλωμα καμερών του Βρετανού παρουσιαστή πριν φύγει από το χωριό.

Το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Οι φωτογραφίες που απομονώθηκαν από κάμερα ασφαλείας έδωσαν ένα νέο πιθανό στίγμα των κινήσεων του αγνοούμενου και πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε μια ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, την οποία ούτε οι κτηνοτρόφοι του νησιού δεν προσεγγίζουν.

Πλέον κλιμάκια των εμπλεκόμενων στις έρευνες αρχών “χτενίζουν” σπιθαμή προς σπιθαμή αυτή την περιοχή, βόρεια από το Πέδι και συγκεκριμένα στον λόφο της Νουλιάς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤnews, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αν ακολούθησε αυτό το μονοπάτι προς την Αγία Μαρίνα, ο 68χρονος να έφτασε, να έκανε ενδεχομένως το μπάνιο του και να επέστρεψε θέλοντας να έχει τον Γιαλό, όπου διέμενε, μπροστά του και ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται.

Πρόκειται για σημείο που έχει ερευνηθεί ήδη από τις αρχές, όμως, σήμερα, πεζοπόρα τμήματα διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες, αναζητώντας κάποιο ίχνος του παρουσιαστή του BBC.

Από αέρος στις έρευνες συνδράμει drone, ενώ βοηθά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.

Τις έρευνες παρακολουθούν δημοσιογραφικές αποστολές και από την Μεγάλη Βρετανία καθώς ο Μάικλ Μόσλεϊ είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα από το 112 για την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κέρναγε σφηνάκια ο Κασσελάκης μετά την ομιλία του στην Πάτρα

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…