Συναγερμός στο Μαξίμου για την ομιλία Καραμανλή και Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο

Το Μαξίμου βρίσκεται με το βλέμμα στραμμένο στο πολεμικό Μουσείο

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΛΑΜΝΗΛΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πολεμικό μουσείο όπου αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδήλωση που έχει προκαλέσει έντονη αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής και και Αντώνης Σαμαράς μιλούν στην στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας» Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Στον απόηχο των έντονων εσωκομματικών αντιδράσεων για τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη που αλλοιώνει την ταυτότητα του κόμματος της ΝΔ και απομακρύνει τους ψηφοφόρους της παραδοσιακής δεξιάςΚώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι έχουν κρατούν αποστάσεις από τις πρακτικές του πρωθυπουργού, παίρνουν θέση για ζητήματα επικαιρότητας και εξωτερικής πολιτικής, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις. Μάλιστα  οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς,  αναμένεται να καταθέσει ένα είδος πολιτικού μανιφέστου που θα καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειών και δραστηριοτήτων της κυβέρνησης, με έμφαση στα αίτια που ο ίδιος θεωρεί ότι οδήγησαν στο στραπάτσο των ευρωεκλογών. Το βέβαιο είναι ότι όλοι περιμένουν με πολύ ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των δύο πολιτικών ανδρών.

Παρέλαση «γαλάζιων» στελεχών

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου έδωσαν το παρών δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, Ανδρέας Κουτσούμπας, πρώην βουλευτής της ΝΔ και κουμπάρος του Κώστα καραμανλή, Ακης Γεροντόπουλος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Λευτέρης Οικονόμου, Λευτέρης Ζαγορίτης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αλλά και ο παλαίμαχος ηθοποιός Κώστας Πρέκας. Επίσης ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, η Ελίζα Βοζενμπεργκ, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Γιώργος Πατούλης, ο Μάριος Σαλμάς, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Στέλιος Πέτσας, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ακόμα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στράτος Σιμόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σημειώνεται ότι το παρών έδωσαν και στελέχη άλλων κομμάτων όπως η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν τόλμησε να εμφανιστεί στην εκδήλωση, έστειλε στη θέση του τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Mητέρα και δύο παιδιά έπεσαν σε γκρεμό γκρεμό 150 μέτρων – Σώοι όλοι τους (video)

ΙΧ

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Mητέρα και δύο παιδιά έπεσαν σε γκρεμό γκρεμό 150 μέτρων – Σώοι όλοι τους (video)

Το αυτοκίνητο έγινε "σμπαράλια" , ωστόσο η μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, βγήκαν…

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας για το πανηγύρι με φόντο τις φλόγες – «Εσείς θα το αφήνατε στη μέση;» (video)

ζακυνθος φωτια

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας για το πανηγύρι με φόντο τις φλόγες – «Εσείς θα το αφήνατε στη μέση;» (video)

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας…