Συνελήφθησαν μέλη του Ρουβίκωνα – Ανάμεσα τους και ηγετικό στέλεχος

Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων, η οποία το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2023 πραγματοποίησε επίθεση σε κατάστημα

Rouvikonassim

Στη σύλληψη ενός ηγετικού στελέχους και ακόμη τριών μελών της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» προχώρησε η ΕΛΑΣ για πιθανή εμπλοκή τους σε περιστατικό με επίθεση σε καφετέρια.

Πριν πραγματοποιηθεί το περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο με τον τραυματισμό της 16χρονης, είχαν κάνει επίθεση σε κατάστημα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Από την επίθεση στο κατάστημα τραυματίσθηκαν 2 άτομα και προκλήθηκαν φθορές, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκαν δίκυκλα οχήματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

&nbsp

Μετά το περιστατικό οι δράστες ανέβηκαν σε μηχανάκια και προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο.

Στη συνέχεια στάθμευσαν τα οχήματα, ωστόσο εντοπίστηκαν από την τροχαία και κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να τακτοποιήσουν τα μέλη της ομάδας από κάμερες ασφαλείας και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…