ΧΚ

Χρηστος Κυμπιζής

ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγε από τον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης – Τα τρία σενάρια για την επόμενη μέρα

Το πρωί μάλιστα ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στο MEGA

κασσ ομιλια

Σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πράγματά του από το γραφείο του προέδρου στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, το οποίο κλειδώθηκε μέχρι… νεωτέρας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη χθεσινή του ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή, όπου μίλησε για κομματική γραφειοκρατία και για «κουκούλες» στα μέλη του Οργάνου, είχε δείξει την πικρία και την ενόχλησή του από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το οποίο τον κήρυξε έκπτωτο από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρωί μάλιστα ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στο MEGA.

Με μηνύματα προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ οι δύο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου, Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη αποκάλυψαν πως υπέβαλαν την παραίτηση τους. Μένει να φανεί αν θα συνεχίσουν στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στις επόμενες κινήσεις του.

Τα σχέδια Κασσελάκη

Το ένα σενάριο λέει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως σκέφτεται να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσει να δημιουργήσει έναν φορέα όπως τον οραματίζεται, χωρίς εσωκομματικούς αντιπάλους. Όμως αν προχωρήσει σε αυτό το βήμα, χάνει το brandname του ΣΥΡΙΖΑ (υπενθυμίζεται ότι πρότεινε την αλλαγή του ονόματος πριν μερικές μέρες), κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και βεβαίως ούτε κρατική επιχορήγηση.

Το τρίτο σενάριο που διέρρευσε το πρωί, αλλά φαίνεται πως διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του, είναι να εγκαταλείψει εντελώς την πολιτική και να δραστηριοποιηθεί στον επιχειρηματικό χώρο.

Πηγή: Documentonews

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Οι χάρτες Meteo και Αρναούτογλου

Κασσελάκης: Aκύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στο MEGA μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι σχολίασαν οι δημοσιογράφοι (video)

Διακοπές στο Μπιλμπάο ναι, στην Ελλάδα ποτέ (πια)

Μωραΐτης: Πέταξε στον κάλαθο αχρήστων το εξώδικο της Γεροβασίλη – «Εντάξει κυρία Όλγα, το έλαβα»

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

αστυνομια

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…

Απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στις επικρίσεις του Σεργουλόπουλου: Τα πλατό της ΕΡΤ δεν είναι αρένα για να κατασπαράζεις συναδέλφους σου

sergoulopoulos seferlis

Απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στις επικρίσεις του Σεργουλόπουλου: Τα πλατό της ΕΡΤ δεν είναι αρένα για να κατασπαράζεις συναδέλφους σου

Ο κωμικός απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχτηκε από τον παρουσιαστή