ΣΥΡΙΖΑ για τα show του Κικίλια με φόντο τις πυρκαγιές: «Επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια»

«Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της»

SYRIZA 16 1 1 768x480 1

Δριμεία κριτική στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλη Κικίλια, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις πυρκαγιές ανά τη χώρα.

Ο κ. Κικίλιας έχοντας «οργώσει» τα τηλεοπτικά κανάλια, τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα ενός επιτυχημένου επιτελικού κράτους που συλλαμβάνει, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε πυρκαγιά.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός υπέπεσε μέχρι και στην αναπαραγωγή fake news, περί σύλληψης δύο υποτιθέμενων εμπρηστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια.

Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της.

Και χθες το βράδυ, μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο Facebook να μοιράζει συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».​

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι